Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Keravalla lauotaan lauantaina ylämummoon - Toiminnallinen Ekana Kerava -tapahtuma valtaa Keravan keskustan

Keravan Yrittäjien johdolla järjestettävää Ekana Kerava -katutapahtumaa vietetään ensi lauantaina 6.5. Toriständeille ja ohjelmatuotantoon on ilmoittautunut yli 30 keravalaista yritystä ja muita osallistujia on kymmenkunta.

Puunkaatolupien käsittely Keravalla uudistuu

Terveen puun kaatamiseen on aina haettava lupa kaupungilta. Kaupungin rakennusvalvonta päättää jatkossa puunkaadon luvista.

Tule mukaan viettämään Unelmien liikuntapäivää keskiviikkona 10.5.

Kerava osallistuu valtakunnalliseen Unelmien liikuntapäivään keskiviikkona 10.5. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

Tule mukaan järjestämään Keravan 100-vuotisjuhlavuotta

Keravalaisilla on vuonna 2024 aihetta juhlaan, kun kaupungin 100-vuotisjuhlia vietetään koko vuoden ajan. Juhlavuosi näkyy kaupungissa sekä pienillä että isommilla tavoilla. Etsimme mukaan erilaisia toimijoita – henkilöitä, yhdistyksiä, yrityksiä ja vapaita ryhmiä - toteuttamaan elävää ja monipuolista ohjelmaa.

Keravan kaupungin katujen kunnossapidon kevättiedote 2023

Lähde ihastelemaan vaaleanpunaista kukkamerta kirsikkapuukierrokselle

Kirsikkapuut ovat puhjenneet kukkaan Keravalla. Keravan kirsikkapuukierroksella voit nauttia omaan tahtiin kirsikkapuiden loistosta joko kävellen tai pyörällä.

Maailmantähdet Sinkassa

Keravan Taide- ja museokeskus Sinkassa avautuu toukokuussa 6.5. koko museon historian merkittävin näyttely. Leipzigin uuden koulukunnan kärkinimiin kuuluva taidemaalari Neo Rauch (s. 1960) ja pitkään hänen rinnallaan työskennellyt Rosa Loy (s. 1958) nähdään nyt ensi kertaa Suomessa.

Ohjattua liikuntaa Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Keravan uimahallilla

Tunnit uintimaksun hinnalla, ilmoittautuminen uimahallin kassalle (poislukien vesijumpat).

Koulutulokkaiden koulupaikkapäätökset

Koulutulokkaiden koulupaikkapäätökset annetaan tiedoksi 28.4.2023.

Koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen lukuvuodeksi 2023-2024

Keravan kaupunki järjestää 1.–2. vuosiluokkien oppilaille sekä erityisopetukseen otetuille 3.–9. vuosiluokkien oppilaille tarkoitettua maksullista iltapäivätoimintaa koulupäivinä klo 12–16 välisenä aikana.

Ahjon koulun tavoitteellinen lukutaitotyö huipentui Lukuviikkoon

Lukuviikko aloitettiin koko koulun yhteisellä kokoontumisella salissa, jonne oli koottu lukijapaneeli koulun innokkaista lukijoista, oppilaista ja opettajista.

Terveisiä Keravalta – huhtikuun uutiskirje julkaistu

Haluamme mahdollisimman monipuolisesti tukea yrityksiä Keravalla menestymään ja samalla toteuttaa entistä tehokkaampaa elinkeinopolitiikkaa.