Kaupungin palvelut

​Yhteispalvelupisteestä saatte kaupungin lomakkeita ja esitteitä, meille voitte jättää kaupungille osoitettuja asiakirjoja (hakemuksia, muistutuksia, liitteitä jne.)

Neuvomme kaupungin ja yhteistyökumppaneiden palveluissa, ohjaamme tarvittaessa eteenpäin asiantuntijapalveluihin ja opastemme sähköisten palveluiden käytössä.

Otamme vastaan kaupungin maksuja, kuten terveyskeskus- hammashoito- ja kurssimaksuja. Meillä voitte ilmoittautua liikuntapalveluiden ja Keravan opiston kursseille ilmoittautumisaikana sekä ostaa opiston lahjakortteja. Tarjoamme myös liikuntapalveluiden älykortin osto- ja latausmahdollisuuden. Yhteispalvelupisteestä voitte ostaa myös Kerava-tuotteita, kuten karvanoppia, kirjoja, pyyhkeitä ja asusteita sekä Keravan taidemuseon ystävät ry:n julkaisemaa Keravan taiderastit – opas katukuvan taideteoksiin -kirjasta 4 euron hintaan.

Yhteispalvelupisteessä voitte varata Sampolan palvelukeskuksen 1.kerroksen kokoustiloja kertaluontoiseen käyttöön.

Yhteispalvelupisteessä on kaksi asiakaspäätettä itsenäistä asiointia varten. Ilmoitustauluiltamme löydätte tietoa Keravan tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

 

Päivitetty 25.09.2017 klo 15:32