Yhteispalvelupiste

​Yhteispalvelu on Keravalla uudenlainen julkisen hallinnon toimintatapa. Yhteispalvelupiste eli YPP nimensä mukaisesti yhdistää kuntalaisille tarjotut palvelut samaan pisteeseen. Keravan uusi YPP sijaitsee Sampolan palvelukeskuksen ensimmäisessä kerroksessa pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Keravan yhteispalvelupisteessä toimii neljä palveluneuvojaa sekä palvelupäällikkö. Yhteispalvelun palveluneuvoja on moniosaaja, joka hoitaa kunnan eri toimialojen ja valtiollisten yhteistyökumppaneiden asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä ja ohjaa asiakkaat tarvittaessa eteenpäin asiantuntijapalveluihin. Pisteellä annetaan ja otetaan vastaan hakukaavakkeita, neuvotaan sähköisten palvelujen käytössä, toimitaan kaupungin kassana eli pisteelle voi maksaa erilaisia maksuja kuten kurssimaksuja, tilavuokria, terveyskeskus- ja hammashuollon maksuja. Piste toimii myös HSL:n palvelupisteenä matkakorttien myymisessä sekä poliisin lupapalvelujen ja maistraatin asiointipisteenä.

Chat-neuvonta

Keravan yhteispalvelupiste tarjoaa jatkossa neuvontapalveluita myös chatissa. Yleisneuvontaa kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme asioissa saatte 17.5.2018 alkaen. Palveluneuvojat vastaavat chatissa esittämiinne kysymyksiin yhteispalvelupisteen aukioloaikoina. Kun chat on toiminnassa Keravan etusivun ja yhteispalvelupisteen sivujen oikeassa sivussa näkyy vihreä chat -laatikko.

Päivitetty 16.05.2018 klo 17:35