Nähtävillä olevat puisto- ja vihersuunnitelmat

​Puisto- ja vihersuunnitelmien nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikossa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunki, kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava.


Jokilaakson Kivisillan alueen Muinaisrannanpuiston Jokirannan raitin puistosuunnitelma

Muinaisrannanpuiston Jokirannan raitti on valaistu, kivituhkapintainen kevyen liikenteen väylä, joka kulkee Keravanjoen rantaa mukaillen Kivisillantieltä pohjoiseen ja Kytömaantien yli kohti Postlaria. Puistoraitin varrella on levähdyspenkkejä sekä 11 ohjeellista sijoituspaikkaa ulkotaidetta varten.


Ennen Kytömaantietä puistoraitti muuttuu kivituhkapintaisesta väylästä asfalttipintaiseksi kevytväyläksi, joka ylittää Kytömaantien keskisaarekkeellisen suojatien avulla. Kytömaantien ylityksen itäpuolella, puistoraitin ja Kytömaantien varrella, on linja-autopysäkki.


Puistosuunnitelmaehdotus liittyy Jokilaakson Kivisillan kaavahankkeeseen, joka sisältää vuonna 2024 järjestettävien Asuntomessujen alueen. Kytömaantien linja-autopysäkki ja kadun ylitys keskisaarekkeellisen suojatien avulla eivät sisälly voimassaolevaan Jokilaakson Kivisillan kaavahankkeeseen, mutta alueen reittien jatkuvuuden ja pysäkkiratkaisun toimivuuden kannalta ne on oleellista esittää Muinaisrannanpuiston Jokirannan raitin puistosuunnitelmaehdotuksen yhteydessä. 


Nähtävillä 22.12.2021–10.1.2022


Tutustu puistosuunnitelmaehdotukseen.

Päivitetty 16.12.2021 klo 11:21