Kesätyö kutsuu

​Haluamme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen kesätyöntekijöillemme ja siksi olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Sitoudumme hyvän ja vastuullisen kesätyön periaatteisiin, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Keravan kaupunki tarjoaa kesätöitä sadalle 16 - 17 -vuotiaalle nuorelle Kesätyö kutsuu -ohjelmassa. Työ kestää yhden kuukauden kesä-heinäkuun välisenä aikana. Kesätyöstä maksetaan 800 euron palkka. 

Töitä on tarjolla kaupungin eri toimipaikoissa. Työtehtäviä ovat avustavat tehtävät mm. viheraluetöissä, kirjastossa, päiväkodeissa, vanhustenhoidossa, lasten kesäleireillä ja maauimalassa. Tehtävät eivät vaadi varsinaisia ammattitaitoja

Paikkaa voi hakea vuonna 2003 tai 2004 syntynyt nuori, joka ei ole aikaisemmin saanut kesätöitä Kesätyö kutsuu -työnhaun kautta. Kaikista hakijoista arvotaan 150 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä 100 saa töitä.

Kesätöiden 2019 hakuaika on 1.2. - 29.2.2020. Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina maaliskuussa ja valituille nuorille ilmoitetaan paikan saamisesta maalis-huhtikuun vaihteessa.

Paikkoja haetaan kuntarekry.fi -järjestelmässä.
(Hakulinkki avautuu 1.2.2020)


Lisätietoja:

vastuullinen kesäduuni logo.pngViestintäsuunnittelija Anni Pasuri
p. 040 318 2340
anni.pasuri@kerava.fi

Muistathan myös hyödyntää Keravan kaupungin tarjoamaa kesätyöseteliä! Lue lisää kesätyösetelistä täältä

 

Päivitetty 01.02.2020 klo 09:13