Duuniportaali

Linkki palveluun: www.duuniportaali.fi

Maksuton palvelu edellyttää rekisteröitymistä.

dp-paakuva-nettibanneri-1200x801 (002).jpg 

​​Kerava edistää paikallista työllistymistä uudistuneella Keski-Uudenmaan duuniportaali.fi-palvelulla


Viime vuosina on paljon keskusteltu siitä, kohtaavatko työnhakijat ja avoimet työpaikat toisensa. Keski-Uudenmaan duuniportaali on paikallinen vastaus tähän ongelmaan. Se on keravalaisen, tuusulalaisen ja järvenpääläisen työn kohtaamispaikka – työkalu, jota kaikki Keski-Uusimaalaiset työnhakijat voivat hyödyntää ja siten edistää paikallista työllistymistä.


Osoitteessa www.duuniportaali.fi toimiva portaali on sähköinen palvelu  työnhakijoille sekä työntekijää tarvitseville lähialueen yrityksille. Portaalissa voi etsiä avoimia työpaikkoja tai hakijoiden ilmoituksia toimialan ja työn luonteen mukaan.

Yrityskauppa-osiossa kohtaavat oman yrityksen myyjät ja kiinnostuneet ostajat, ja se toimii hyvänä keinona etsiä esimerkiksi yritykselle jatkajaa, jos sukupolvenvaihdos ei ole mahdollinen. 

Tietoa-osiossa on erilaisia vaihtoehtoja työllistää tai työllistyä Keski-Uudellamaalla, mm. TE-toimiston myöntämä palkkatuki, työllistämisen kuntalisä, työkokeilu, oppisopimus ja kesätyöseteli.

Palvelun on alunperin suunnitellut ja tilannut Keravan kaupungin elinkeinotoimi ja se on toteutettu yhteistyössä Keravan työllisyysyksikön kanssa. Hiljattain siihen liittyivät myös Tuusulan kunta sekä Järvenpään kaupunki. 

Helppokäyttöinen palvelu on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitynyt käyttäjä voi selata ilmoituksia ja lähettää palvelun kautta kiinnostuksensa ilmoittajalle, olipa kyseessä sitten avoin paikka, työtä etsivä henkilö tai yrityskauppa. Palveluun jätetty työnhakuilmoitus on voimassa kolme kuukautta ja työpaikkailmoitus kuusi kuukautta, yrityksen myynti- tai ostoilmoitus on myös voimassa kuusi kuukautta.

Huom! Duuniportaali.fi ei korvaa työ- ja elinkeinotoimiston palveluja, vaan työttömän työnhakijan on oltava ilmoittautunut paikalliseen TE-toimistoon (MOL) saadakseen työttömyyspäivärahaa ja muita etuuksia. Duuniportaali.fi pyrkii edistämään Keski-Uusimaalaisten työllistymistä paikallisesti


Hyvät yrittäjät! Käyttäkää palvelua ja tehkää puolestanne paikallinen hyvä työ.

Lisätietoja:
Toimistosihteeri Saara Junninen
040 318 2594
saara.junninen@kerava.fi

Päivitetty 06.09.2016 klo 14:45