Rekisteröintipiste

 
Varmennekortin uusiminen

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön varmennekortti on voimassa 5 vuotta. Varmennekortin voi uusia voimassa olevalla varmennekortilla sähköisen palvelun kautta: https://haevarmenne.vrk.fi


​Terveydenhuollon varmennekortin tilaaminen Keravan kaupungin rekisteröintipisteestä

Väestörekisterikeskuksen myöntämän terveydenhuollon varmennekortin (VRK-kortti) voi tilata Keravan sosiaali- ja terveyspalvelujen rekisteröintipisteestä myös yksityisille terveydenhuollon ammattilaisille. Terveydenhuollon ammattikortin käyttäjinä on koko Valviran Terhikki-rekisteriin kuuluva terveydenhuollon ammattihenkilöstö.

Keravan kaupungin ulkopuolisten varmennekorttien tilaaminen on maksullinen palvelu.

Kortin tilaaminen maksaa 60,00 € (48,39 euroa + alv 11,61 €) ja uuden PUK-tunnuksen tilaaminen 40,00€ (32,26 € + alv 7,74 €).  Asiakasta laskutetaan palvelusta jälkikäteen. Kortin tilaaminen onnistuu 15 minuutissa.

Ohje Keravan kaupungin ulkopuoliselle varmennekortin tarvitsevalle ammattilaiselle:

  1. Varaa kalenteriaika http://vrk.ajapa.fi/th/ . Rekisteröintipiste sijaitsee Keravan terveyskeskuksessa Metsolantie 2. ( B-aula, kahviota vastapäätä portaat ylös 3. kerros)           
     
  2. Saavu rekisteröintipisteeseen varattuna aikana. Ota mukaan voimassaoleva henkilöllisyystodistus. Ilman asiakkaan tunnistamista tilausta ei suoriteta.
     
  3. Rekisteröijä tilaa kortin/puk-tunnuksen sovittuun kotiosoitteeseen ja tulostaa sinulle tilausvahvistuksen.
     
  4. Lasku palvelusta toimitetaan kotiosoitteeseen.

Lisätietoja VRK varmennekortista löydät Väestörekisterikeskuksen sivuilta: Varmenteet - FINeID

 

 

 

 

 

 

Päivitetty 31.07.2017 klo 14:18