Tukea Kotiin

Ikäihmisten ja pitkäaikaissairaiden on mahdollista saada apua myös seuraavissa tukipalveluissa, jotka tuottavat Keravalla kotihoidon yhteistyökumppanit. Halutessanne lisätietoja, ottakaa  yhteyttä suoraan palvelun tuottajaan.

Ateriapalvelu on tarkoitettu henkilölle, joka ei kykene itse valmistamaan ateriaa. Ateriat toimitetaan asiakkaalle kotiin sopimuksen mukaisesti. Ateriatilaukset Ravintokeskuksesta (09) 2949 3230 tai 040 318 3230

Kauppapalvelu on tarkoitettu henkilölle, joka ei pysty hoitamaan kauppa-asioita. Ruokakassien kuljetuspalveluja tarjoavia keravalaisia yksityisiä yrityksiä:
Kalevantori (09) 274 6060, Kalevankatu 65.
Ahjontori (09) 274 5650, Ratatie 24.

Pyykkipalvelua tarjotaan kotihoidon asiakkaille, joilla ei ole mahdollista pestä pyykkiä kotona tai jolla on kohtuuttomia vaikeuksia käyttää asuintalonsa pyykkitupaa.

Päivätoiminnan tavoitteena on tukea ja edistää kotona asuvien vanhusten ja pitkäaikaissairaiden toimintakykyä sekä omaishoitajien työtä. KS. Hopeahovi

Turvapalvelua tarvitsevat asiakkaat ohjataan hankkimaan palvelu ulkopuoliselta palveluntuottajalta. Tässä linkki palveluntuottajan sivuille, Hoiva Mehiläinen Oy turvapuhelinpalvelut.

Siivouspalvelut: katso kotihoito- ja siivouspalveluja tarjoavia yrityksiä www.elias.fi.

Keravalla toimivat yksityiset tukipalvelutuottajat löytyvät täältä:  

Kotipalveluiden tukipalvelutuottajarekisteri

Päivitetty 15.05.2020 klo 11:48