Lastenvalvoja ja elatusturva sekä perheasioiden sovittelu

Lapsen huoltoa, tapaamista, asumista ja elatusta koskevien asioiden hoito on keskitetty Keski-Uudenmaan perheoikeudelliseen yksikköön.

Keravalaiset voivat varata ajan joko Järvenpään tai Hyvinkään toimipisteestä.

Lastenvalvojat tekevät avioliiton ulkopuolella syntyneiden lasten isyysselvitykset ja vahvistavat lasten huoltoon, asumiseen, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvät sopimukset.

Lastenvalvojien keskitetty ajanvaraus:

Lastenvalvojien keskitetty ajanvaraus 3.3. alkaen 
p. 040 662 3589
ma-to klo 9-11


Lastenvalvojan WALK IN - palvelu

Lastenvalvojan WALK IN -palvelussa voit asioida lasten sopimusasioissa ja saada ohjausta eroon liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta. Asiakkaat otetaan vastaan jonotusjärjestyksessä. Sopimusasioissa tulee molempien vanhempien olla paikalla ja palvelu soveltuu vain niihin tilanteisiin, joissa vanhemmilla on selkeä yhteisymmärrys sopimuksen sisällöstä. Mikäli kyseessä on ensimmäinen tapaaminen sopimusasioissa, otathan ensin yhteyttä lastenvalvojaan.

Walk in -palvelun toimipisteet

  • Järvenpään toimipiste: Mannilantie 4. 
  • Hyvinkään toimipiste: Suutarinkatu 2, 4. kerros.
Lisätietoa perheoikeudellisista palveluista Keski-Uudenmaan soten sivuilla.

Keski-Uudenmaan perheoikeudellisen yksikön tiedote


Erosta elossa -miesten eroryhmä


Erosta Elossa -ryhmä antaa työkaluja erokriisissä kamppailevalle miehelle. Tavoitteena on pohtia omaa elämäntilannetta ja jäsentää omaa eroprosessia muiden kokemuksista ammentaen.

Ryhmä kokoontuu maanantaisin 23.3.-1.6.2020 klo 18-20 osoitteessa Mannilantie 4, Järvenpää. Lisätietoa ja ilmoittautuminen
 

Päivitetty 06.03.2020 klo 14:44