Tulevat omakotialueet

Keravalla on tulevina vuosina tulossa useita mahdollisuuksia nauttia omakoti- ja rivitaloasumisesta. Tulevien omakotialueiden tonttien tiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä ja tonttien tullessa luovutettaviksi. Kaikista tällä hetkellä luovutettavina olevista tonteista sekä tonttien hakemisesta löydät lisätietoja osoitteesta www.kerava.fi/omakotitontit.Pohjois-Kytömaa – asu keskustan lähellä metsän keskellä

Luonnonläheinen Pohjois-Kytömaan pientaloalue sijaitsee aivan Keravan pohjoisrajalla, noin kolmen kilometrin päässä Keravan asemalta. Kauppa, päiväkoti ja koulu ovat kahden kilometrin säteellä. Alueelle on suunniteltu rivitaloja ja omakotitaloja.


Pohjois-Kytömaan asemakaava on valmistunut ja saanut lainvoiman keväällä 2022. Tutustu Pohjois-Kytömaan lainvoimaiseen asemakaavaan ja kaavamääräyksiin.  Tontit ovat luovutuksessa vuoden 2023 aikana.


Skogster– koti ratsastustallien ja golfkentän kupeessa

Skogsterin tuleva pientaloalue sijaitsee Kaskelan maalaismaisemassa ja virkistysreittien keskellä, silti vain 2,5 kilometrin etäisyydellä Keravan keskustasta. Aivan vieressä sijaitsevat Päivölänlaakson uusi alakoulu ja päiväkoti. Kerava-Nikkilä -radan uusi Ahjon seisake tulee olemaan vain kilometrin kävelymatkan päässä.


Skogsterin alueen ensimmäiset tontit tulevat luovutukseen vuonna 2024. Tutustu Skogsterin alueen sijaintiin.


Marjomäki – uusi pientaloalue Asuntomessujen 2024 pohjoispuolella

Marjomäen tuleva pientaloalue sijaitsee kumpuilevassa peltomaisemassa, reilun kahden kilometrin päässä Keravan keskustasta. Aluetta rajaavat etelässä Kivisillan Asuntomessualue, lännessä Kytömaantie, pohjoisessa Koivulantie sekä itäpuolella vehreä Myllypuron laakso.


Marjomäen alueen ensimmäiset tontit tulevat luovutukseen keväällä 2025. Tutustu Marjomäen alueen sijaintiin ja otteeseen Marjomäen kaavaluonnoksesta määräyksineen.Päivitetty 03.06.2022 klo 10:24