Allasosasto

Allasprofiilit


Varauskalenterit


Allasosaston väliseinät ovat lasia, mikä tuo avaruuden tunnetta ja helpottaa näkemistä eri altaisiin. Tilan tuntua lisäävät myös 25 metrin allasta yhdeltä seinustalta reunustavat valtavat, maauimalalle päin avautuvat ikkunat. Ikkunat tuovat runsaasti valoa ja pihan mäntyjen ja viheralueen ansioista myös luonnon osaksi uutta allasmiljöötä. Lisäosaan rakennetussa  25 metrin altaassa on kauttaaltaan kaksi metriä vettä ja kuusi viralliset mitat täyttävää rataa. 

Uimahallissa on hieronta-allas sekä monitoimiallas, joista hieronta-altaassa lämmin vesi hemmottelee asiakasta ja rentouttaa lihakset esimerkiksi kuntosaliharjoittelun jälkeen. Monitoimiallas on paljon toivottu uudistus, jossa pidetään esimerkiksi vesijumppia, sekä monitoimialtaan veden pintaa voidaan säädellä jumpparyhmien tarpeiden mukaan.

Opetusallas ja tenava-allas on suunnattu lapsiperheille, ja etenkin opetusaltaassa on hyvä harjoitella uimista. Opetusaltaasta ja tenava-altaasta löydät myös paljon innostusta herättäneet vesiliukumäet, jotka luovat uimahalliin kylpylämäisyyttä.

Kylmäaltaassa voit vilkastuttaa verenkiertoasi pulahtamalla noin 8-asteiseen veteen.

Päivitetty 27.11.2020 klo 09:59