Uimahalli

Ajankohtaista


Allasosasto

Vesipinta-alaa uimahallissa on 800 neliömetriä, joka koostuu 6 altaasta:

 

Allasosaston väliseinät ovat lasia, mikä tuo avaruuden tunnetta ja helpottaa näkemistä eri altaisiin. Tilan tuntua lisäävät myös 25 metrin allasta yhdeltä seinustalta reunustavat valtavat, maauimalalle päin avautuvat ikkunat. Ikkunat tuovat runsaasti valoa ja pihan mäntyjen ja viheralueen ansioista myös luonnon osaksi uutta allasmiljöötä. Lisäosaan rakennetussa uudessa 25 metrin altaassa on kauttaaltaan kaksi metriä vettä ja kuusi viralliset mitat täyttävää rataa.

Uusia allastiloja ovat hieronta-allas sekä monitoimiallas, joista hieronta-altaassa lämmin vesi hemmottelee asiakasta ja rentouttaa lihakset esimerkiksi kuntosaliharjoittelun jälkeen. Monitoimiallas on paljon toivottu uudistus, jossa pidetään esimerkiksi vesijumppia, sekä monitoimialtaan veden pintaa voidaan säädellä jumpparyhmien tarpeiden mukaan.

Opetusallas ja tenava-allas ovat suunnattu lapsiperheille ja etenkin opetusaltaassa on hyvä harjoitella uimista. Opetusaltaasta ja tenava-altaasta löydät myös paljon innostusta herättäneet vesiliukumäet, jotka luovat uimahalliin kylpylämäisyyttä.

Kylmäaltaassa voit vilkastuttaa verenkiertoasi pulahtamalla noin 8 asteiseen veteen.

Uusista uimahallitiloista tulee myös pääsy maauimalalle, minkä ansioista senkin lipunmyynti voidaan jatkossa hoitaa uimahallilta.

 

Pukuhuoneet

Pukuhuoneita on uimahallissa 6 kappaletta ja ne voi erottaa yleisten opasteiden lisäksi myös värein:

 

Miesten sekä naisten puolen sauna- ja suihkutiloista löytyy 1 sauna ja 1 höyrysauna. Ryhmäpukuhuone naiset ja miehet pitää sisällään omat saunat, joten ne ovat varattavissa myös ulkopuoliseen käyttöön ja ovat oivia ratkaisuja esimerkiksi syntymäpäiväporukalle tai erityisryhmille.

 

Liikuntatilat

Uimahalli on lähes tuhat kerrosneliömetriä suurempi kuin vanha, yli 3 000 kerrosneliömetriä, mikä on mahdollistanut niin uima-altaiden kuin kellarissa olevien liikuntatilojen määrän lisäämisen.

Liikuntasaleja oli ennen kolme, nyt niitä on viisi. Ne on nimetty keravalaisten olympiaurheilijoiden mukaan:

  • Hanna-Maria (Seppälä, uimari)
  • Olavi (Rinteenpää, yleisurheilija)
  • Toivo (Sariola, juoksija)
  • Keijo (Tahvanainen, painonnostaja)
  • Joona (Puhakka, uimahyppääjä)

 

Tervetuloa nauttimaan rentoutumisen ja liikkumisen ilosta !


Päivitetty 24.01.2020 klo 14:47