Uimahalli

​​uimahalli_kesalla.jpg

Uimahalli on remontin vuoksi suljettu.  

Tiedote 8.10.2018

Keravan uimahallin remontti valmistuu kesäksi

Keravan pitkään korjattavana olleen uimahallin remontti saadaan valmiiksi tulevaksi kesäksi. Eilen sunnuntaina 7.10. selvinneen uuden aikataulun mukaan korjaustyöt viivästyvät siis vielä entisestään.

Ikävän uutisen taustalla ovat samat syyt kuin aiemminkin olemme kertoneet: vanhojen altaiden ennakoitua huonompi kunto sekä kunnostustöiden väliaikainen keskeytyminen taustavaikutuksineen (syistä tarkemmin alla).

Keravan uimahallista halutaan erinomainen. Tästä syystä rakennustöille on luvattu vielä lisäaikaa. Uimahallirakennus laitetaan nyt kerralla sellaiseen kuntoon, että se tulee palvelemaan kaupunkilaisia vuosikymmenten ajan avaamisensa jälkeen. Kesäksi hallista avataan saunat ja salit, uimareita palvelee tuttuun tapaan maauimalan puoli. Syksyllä päästään sitten myös uimaan uusitussa hallissa.

Seuraamme edelleen työmaan tilannetta jatkuvasti ja teemme työjärjestelyitä korjausten etenemisen mukaan. Olemme myös lisänneet työmaan laadunvalvontaa vielä entisestään ja sopineet uimahallirakentamisen asiantuntijan Pentti Pernun kanssa kuukausittaisista ohjaus- ja laatukierroksista. Laatukierroksin varmistamme, että kaikki työvaiheet tulevat tehtyä uimahallirakentamisen näkökulmasta oikein.

Pahoittelemme avaamisen viivästymistä entisestään ja kaikkea viivästyksen aiheuttamaa haittaa keravalaisille. Lupaamme kuitenkin, että uimahallin remontointiin kulunut aika tulee näkymään hallin kestävyydessä ja toimivuudessa. Tehdään mieluummin aikaa ottaen ja kunnolla, kuin liian nopeasti ja kestävyys vaarantaen.

Lisätietoja:

Kiinteistöjohtaja Kristiina Pasula, p. 040 318 2739


Seuraa uimahallin remontin edistymistä.

Katso korvaavat liikuntatilat ja liikuntavuorojen aikataulut.

 

Päivitetty 01.11.2018 klo 14:51