Maauimala

Keidas keskellä Keravaa......


Maauimala on rakennettu 1957.

Vuosien varrella uimalaa on korjattu ja paranneltu nykyisten vaatimusten mukaiseksi.

Maauimalassa on 33 metrin iso allas, jossa toinen pääty on matala ja tarkoitettu uimataitoisille lapsille.  Rataviivoja ei ole ja käytössä on yleensä kesäisin vain yksi rataköysi. Uimataidottomille pienille lapsille on kahluuallas. Hyppyallas on 3,60 m syvä, jossa on 1 metrin, 3 metrin ja 5 metrin hyppypaikat. Pukeutumistiloissa ei ole lukollisia kaappeja, arvotavaroille on erikseen lukittavat lokerot ulkopuolella. Suihkut ovat ulkona ja niissä peseydytään uima-asussa. Saunoja ei ole. Maauimalan vesi on lämmitettyä. Veden lämpötila on n. 25-28 astetta.

Uimala-alueella on laaja nurmikkoalue auringonottoa varten, beach volley -kenttä ja kahvilapalvelut.


Maauimala avataan 1.6. alkaen

Uimalan aukioloajat ovat arkisin 6-21, la-su 10-19. Käynti uimalaan tapahtuu uimahallin sisäänkäynnin ja kahvilan kautta. 

Kävijärajoitukset on poistettu 20.7. alkaen, mutta kävijöitä pyydetään huomioimaan riittävät turvavälit ja hyvä hygienia. Yleisiä tiloja siivotaan tehostetusti. Kävijöiden määrää ja turvallisuutta tarkkaillaan ja rajoituksia tarkastetaan tarvittaessa.

Maauimalassa järjestetään uimakouluja kesäkuusta elokuuhun. Uimakouluja on aamuisin ja iltaisin niin aloittelijoille kuin kehittyneimmillekin uimareille. Tarjolla on myös aikuisten alkeisuimakouluja. Uimakoulujakso kestää kaksi viikkoa ja sisältää kymmenen opetuskertaa. 

Vesijumppaa järjestetään maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoaamuina klo 8-8.45. Jumppaan otetaan maksimissaan 20 henkilöä.

KesäKimaran aikataulu


Kesän uimakoulut

Keravan maauimalassa järjestetään kesäkuusta elokuuhun uimakouluja. Uimakouluja on aamuisin ja iltaisin niin aloittelijoille kuin kehittyneimmillekin uimareille. Tänä kesänä on tarjolla myös aikuisten alkeisuimakouluja.

Uimakoulujakso kestää kaksi viikkoa ja sisältää 10 opetuskertaa (45 min / 1 kerta).

Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa maanantaina 18.5. klo 8.00. Linkki ilmoittautumiseen https://opistopalvelut.fi/kerava/index.php

Tervetuloa uimaan!

KESÄUIMAKOULUT


Yhteystiedot

Tuusulantie 45, 04200 Kerava

Valvomo

p. 040 318 2079

Lipunmyynti

p. 040 318 2081

 

Päivitetty 05.08.2020 klo 09:53