Avustukset

Avustusinfo 9.3.2022

Materiaali

Liikunta-avustuksia haetaan sähköisen Timmi-järjestelmän kautta. Timmi-järjestelmään pääsee tämän linkin kautta.

HUOM! Mikäli järjestelmä lataa teille automaattisesti näkyviin vanhan lomakkeen (kysytään virheellisiä tietoja), klikkaamalla oikealla yläkulmasta näkyvästä maapallo-kuvakkeesta kohta ”Suomeksi”, saatte ladattua oikean avustuslomakkeen. Kyseinen virheellisen lomakkeen latautuminen on Timmin teknisessä tuessa korjauksen alla.


Avustuksilla tuetaan liikunnan kansalaistoimintaa: avustusten tavoitteena on edistää keravalaisten mahdollisuuksia liikkua, harrastaa ja urheilla tavoitteellisesti. Avustusta voidaan myöntää myös ylikunnalliselle yhdistykselle, mikäli Keravalla ei ole tarjota lajissa harrastustoimintaa, yhdistyksen toimipiste on Keravalla tai jäsenistöstä yli 50 % on keravalaisia. Mikäli yhdistys hakee useasta kunnasta avustusta, avustus myönnetään suhteessa keravalaisiin jäseniin.


Nuoren urheilijan stipendi

Avustusta myönnetään keravalaisille valtakunnallisesti tai kansainvälisesti menestyneille urheilijoille. Minimivaatimuksena on SM-mitali tai maajoukkue-edustus. Etusija stipendiavustuksen saamisessa on nuorilla, alle 20-vuotiailla urheilijoilla sekä henkilöillä, jotka eivät ole saaneet aikaisemmin ko. avustusta. Hakuaika 1.- 30.11.2022

Linkki hakemukseen


Liikuntaseurojen toiminta-avustus

Toiminta-avustus myönnetään toiminnan vaikuttavuuden, laajuuden ja laadun perusteella. Avustuksen painopiste on lasten ja nuorten liikunnan tukemisessa. Avustuksen määrään vaikuttavat yhdistyksen jäsenmäärä, säännöllisten harjoituskertojen määrä, säännölliseen toimintaan osallistuvien määrä, matalan kynnyksen ja erityis- ja integraatioryhmien määrä, liikuntatilakustannukset kaupungin ulkopuolisten tilojen käytöstä, seuran järjestämät leirit ja tapahtumat sekä koulutettujen valmentajien ja ohjaajien määrä. Avustus perustuu aina edellisen vuoden toteumaan. Hakuohjeet ja myöntöperusteet löytyvät Avustus infon "materiaalit" linkistä sivun yläosasta. Hakuaika päättyy 31.3.2022 klo 16.

Toiminta-avustus erityisliikuntatoiminnan järjestämiseen

Avustusta myönnetään liikuntaa järjestäville vammais- ja kansanterveysjärjestöille toiminnan vaikuttavuuden ja laajuuden perusteella. Avustuksen määrään vaikuttavat säännöllisten harjoituskertojen määrä, säännölliseen toimintaan osallistuvien määrä sekä liikuntatilakustannukset. Avustus perustuu aina edellisen vuoden toteumaan. Hakuaika päättyy 31.3.2022 klo 16.

Linkki toiminta-avustuksen myöntöperusteisiin

Muu harkinnanvarainen kohdeavustus

Avustusta myönnetään hankkeisiin, jotka edistävät seurojen uusien toimintamallien ja ideoiden kehittämistä ja käyttöönottoa tai jotka merkittävällä tavalla edistävät keravalaisten liikunnan harrastamista. Avustusta voidaan myöntää myös esimerkiksi kansallisiin tai kansainvälisiin suurtapahtumiin. Hakuaika päättyy 31.3.2022 klo 16 ja 30.11.2022.


Linkki Keravan avustusten koontisivulle:

https://www.kerava.fi/asioi-verkossa/lomakkeet-ja-hakemukset/avustukset

 

Päivitetty 01.11.2022 klo 08:40