Ajankohtaista

Liikuntatoimisto on suljettu 6.7.-2.8.2020

Liikuntapalveluiden toimisto on suljettu kesälomien vuoksi ajalla 6.7.-2.8.

​Liikuntatilojen ovia avataan kesäkuussa

Maauimala sekä jäähallin kuntosali ja City-sali avataan jälleen 1.6. alkaen. Jäähallin kuntosali on auki 18.6. asti. Maauimala on auki arkisin klo 6-21 ja viikonloppuisin klo 10-19. Tilojen kävijämäärää rajoitetaan.

Lue koko tiedote tästä

Muutos 18.6. Maauimalan kävijämäärää kasvatetaan

Maauimalan alueella voi jatkossa olla 300 henkilöä.  Allaskohtaiset henkilömäärärajoitukset poistetaan, mutta maauimalan henkilökunta seuraa ja valvoo, että tarvittavat turvaetäisyydet säilyvät. 

Liikuntapalvelu järjestää kesällä kaikille avoimia ja maksuttomia KesäKimara-tunteja

Kesä–elokuussa kaikkina arkipäivinä järjestetään yli 100 monipuolista ohjauskertaa yhteistyössä liikunta-alan ammattilaisten kanssa. Ohjauksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, ja ohjaukset järjestetään säällä kuin säällä.

Katso kalenterista mieluinen liikuntamuoto tai tule vaikka jokaiselle tunnille!

KesäKimarassa noudatetaan hallituksen linjauksia kokoontumisrajoituksista ja pidetään ryhmäkoot alle 50 henkilön sekä muistetaan riittävät turvavälit ja hygieniaohjeistukset.


Ilmoittautuminen kesän 2020 uimakouluihin alkaa maanantaina 18.5. klo 8

Keravan maauimalassa järjestetään kesäkuusta elokuuhun uimakouluja. Uimakouluja on aamuisin ja iltaisin niin aloittelijoille kuin kehittyneimmillekin uimareille. Tänä kesänä on tarjolla myös aikuisten alkeisuimakouluja.

Uimakoulujakso kestää kaksi viikkoa ja sisältää 10 opetuskertaa (45 min / 1 kerta).

Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa maanantaina 18.5. klo 8.00. Linkki ilmoittautumiseen https://opistopalvelut.fi/kerava/index.php

Tervetuloa uimaan!

KESÄUIMAKOULUT.pdf


Ulkoliikuntapaikat aukeavat 14.5.2020

Hallitus linjasi maanantaina 4.5.2020 erilaisista rajoitusten purkamisista. Avaamme liikuntapalveluita harkitusti annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti. Ulkoliikuntapaikat avataan kuntalaisten ja seurojen käyttöön 14.5.2020. 

Kaikkien käyttäjien tulee noudattaa valtioneuvoston ja terveysviranomaisten voimassa olevia määräyksiä ja linjauksia mm. turvaväleihin, kokoontumisrajoituksiin ja hygieniaan liittyen. Valtionneuvoston linjauksen mukaisesti 10 hengen kokoontumisrajoitus on voimassa toukokuun loppuun asti ja 1.6. 2020 rajoitusta lievennetään enintään 50 henkilöön.

Uimahalli on kiinni kesän takuukorjausten vuoksi. Halli avataan elokuussa 2020.  Maauimala pyritään avaamaan kesäkuun alussa. Muut sisäliikuntatilat avataan 1.6.2020.


Liikuntapalvelu tarjoaa liikuntavinkkejä Facebookissa 

Itsenäisesti käytettäviä ulkokuntoiluvälineitä ja reittejä voi kuitenkin edelleen käyttää, kunhan muistaa hygienian ja välttää lähikontakteja ja väkijoukkoja. Liikuntapaikat kartalla

Liikuntatoimisto on suljettu, mutta asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköisesti liikunta@kerava.fi. 

Liikuntapalvelu kerää säännöllisesti kaupunkilaisille liikuntavinkkejä ja -ohjeita Liikuntapalvelun Facebook-sivulle.  


Uimahallin sarja- ja kausirannekkeiden voimassaoloaikoja jatketaan koronapandemiasta johtuvan sulkuajan pituudella

Tiedote 24.4.2020

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan uimahalleissa noudatetaan samaa käytäntöä sarja- ja kausirannekkeiden voimassaoloajan hyvityksen osalta. Ensimmäisellä käyntikerralla rannekkeen voimassaoloaika pidentyy automaattisesti hallikohtaisen koronaviruksen aiheuttaman sulkuajan pituudella. Rannekkeen voimassaoloajan muutos tapahtuu ensimmäisen porttileimauksen yhteydessä. Ranneke tulee leimata samassa hallissa, mistä ranneke on ostettu. Ranneke on leimattava ennen 31.12.2020 voimassaoloajan pidentämiseksi.

Ylikunnallisen sarjarannekkeen voimassaoloajan pidennyksen voi leimata valitsemassaan uimahallissa, jolloin rannekkeen voimassaoloaika pidentyy kyseisen hallin koronaviruksen aiheuttaman sulkuajan mukaisesti. 

Uimahallit ovat toistaiseksi suljettu ja tiedotamme avautumisen ajankohdista erikseen.


Keskeytyneiden ohjatun liikunnan kurssien asiakasmaksuja hyvitetään

​Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu on päättänyt, että Keravan kaupunki hyvittää Keravan Opiston ja Keravan Liikuntapalvelun 18.3.–13.5.2020 keskeytyneiden ja peruttavien kurssien asiakasmaksuja.

Lue tiedote 9.4.2020 kokonaisuudessaan täältä.

Ohjeet ja hakulomake asiakasmaksujen hyvitykseen löytyy täältä.

Päivitys 23.6.2020: Kurssimaksujen palautuksia tehdään parhaillaan. Maksujen käsittelyssä on pientä ruuhkaa. Pahoittelemme viivettä maksujen palautuksissa.


Liikuntavuorojen peruminen maksutta

Tiedote 16.3.2020

Seurat ja yhdistykset sekä kaikki muut liikuntatilavuoroja varanneet voivat peruuttaa koronaviruksesta johtuvan erityistilanteen vuoksi liikuntavuoronsa maksutta, kunhan peruutus tehdään ennen vuoroa. Mikäli peruutus tehdään jälkikäteen vuoron jo oltua, siitä menee hinnaston mukainen maksu. Peruuttamiset tulee tehdä sähköpostitse tilavaraukset@kerava.fi


Sähköinen asiointi käyttöön vuorovarauksessa

Liikuntavuoroja voi jatkossa hakea sähköisesti Timmi-varausjärjestelmästä. Vakiovuorot ovat haettavissa 28.2. mennessä

  • koulujen liikuntasalit (ajalle 12.8.2020 - 31.5.2021)
  • liikuntapalvelun salit (ajalle 1.6.2020 - 31.5.2021)
  •  ulkokentät (ajalle 13.4. - 1.11.2020)
  •  jäävuorot (ajalle 3.8.2020 - 25.4.2021)

Seuraaviin tiloihin vakiovuorot ovat haettavissa 30.4. mennessä:

  • jäähallin juoksusuora ja kuntosali (ajalle 3.8.2020 - 25.4.2021)
  • uimahallin vuorot

Lue lisää tilojen varaamisesta ja Timmi-järjestelmän käytöstä tästä linkistä.


Järvenpään, Keravan ja Tuusulan uimahallit ottavat marraskuussa käyttöön ylikunnalliset uimahallituotteet

Tiedote ylikunnallisista tuotteista


Keravan liikuntasuunnitelma 2017 - 2021

Liikuntasuunnitelman tarkoituksena on ohjata strategisesti lähitulevaisuuden liikuntarakentamista ja antaa suosituksia liikunnan kehittämisen hyvistä periaatteista.


Keravan liikunta- ja ulkoilupaikat kartalla

Nyt löydät Keravan liikunta- ja ulkoilupaikat kätevästi kartalta

Päivitetty 23.06.2020 klo 15:22