Ajankohtaista


Kevään 2022 Vapaa-aika Keravalla esite

Opinto-oppaan saavutettava digiversio sivuttain/aukeamittain

Vapaa_aika_Keravalla_kevät_2022_aukeamittain.pdf
Vapaa_aika_Keravalla_kevät_2022_sivuittain.pdf

Painettu esite on jaettu keravalaisiin kotitalouksiin 9.12. Sen jälkeen sitä on saatavilla mm. Asiointipisteessä ja Keravan kirjastossa sekä uimahallilla.

Ilmoittautuminen ohjattuihin liikuntaryhmiin alkaa 16.12.2021
klo 12 


MalttiSport starttaa ma 25.10.

MalttiSport on monipuolista harrastustoimintaa kaikille alakouluikäisille lapsille.  Voit valita mieleisesi harrastusmuodon jalkapallon, mailapelien, budon tai tanssin väliltä tai vaikka osallistua kaikkiin ryhmiin. MalttiSport-toimintaan voit tulla ilman ilmoittautumista ja mikä parasta, harrastaminen on maksutonta! Kausi alkaa syysloman jälkeen 25.10. ja päättyy 17.12. 

Valitse siis oma harrastuksesi oheisesta lukujärjestyksestä ja tule mukaan! Lukujärjestyksen näet tästä linkistä. 

Tiedustelut: liikunta@kerava.fi


Talviuintikausi alkaa ma 11.10.

Keravan maauimalan talviuintikausi alkaa maanantaina 11.10. Talviuintikausi jatkuu huhtikuulle asti kevään keleistä riippuen. Talviuimaan pääsee ma, ke-pe klo 6–20.30, ti klo 11–20.30 ja la-su klo 10–19.30. Talviuinti sisältyy uimahallin uintimaksuun. Erillistä talviuintiranneketta ei ole.

Talviuintiin kuljetaan uimahallin pesu- ja allastilojen kautta. Uinti tapahtuu maauimalan ison uintialtaan matalassa päädyssä rajatulla uintialueella. Altaalla ei ole valvontaa, vaan talviuintia valvotaan kameroiden avulla uimahallin puolelta. Uinti tapahtuu omalla vastuulla. Alle 16-vuotiaat voivat käyttää avantoa vain täysi-ikäisen seurassa.

Talviuinti soveltuu lähes kaikille, mutta mikäli kärsit sairauksista, neuvottelethan ensin lääkärin kanssa.

Tervetuloa!


Liikuntavälineiden lainaus alkaa Keravan kirjastolla Kerava-päivänä

Kerava-päivänä 13.6. aloitetaan kirjastossa liikuntavälinelainaus. Kirjastokortilla pääsee lainaamaan mm. palloja, mailoja, hyppykeppejä, mailasettejä, pihapelejä, kuten mölkky ja kroketti sekä roskapihtejä.


Uudet Kerava-rastit kuljettavat Keravan luontoon ja kulttuurikohteisiin

Kutkutteleeko suunnistus sinuakin lajina, mutta et vielä ole päässyt testaamaan sitä käytännössä? No nyt on oiva mahdollisuus! Keravan kaupungin ja Keravan Urheilijoiden yhteistyössä laatima Keravan kiintorastikartta johdattaa yli 80 rastin kautta luontoon ja kaupunkialueen kulttuurikohteiden äärelle.

Kiintorastikarttoja voit ladata ja tulostaa kaupungin nettisivuilta. Paperisia karttoja on jaossa Keravan kirjastossa, taide- ja museokeskus Sinkassa sekä uimahallin kahvilassa. Keravan päivästä alkaen kirjaston liikuntavälinelainaamosta voi lainata käyttöön kartan lisäksi myös kompassin.

Suunnistus - Keravan Kaupunki

Päivitetty 03.01.2022 klo 15:42