Ajankohtaista

Huom! KesäKimaran yhdistelmätreeni peruttu pe 16.7.


City-voimailusali avataan ma 28.6.2021

Lue lisää tiedotteesta (23.6.2021)


Liikuntavälineiden lainaus alkaa Keravan kirjastolla Kerava-päivänä

Kerava-päivänä 13.6. aloitetaan kirjastossa aloitetaan liikuntavälinelainaus. Kirjastokortilla pääsee lainaamaan mm. palloja, mailoja, hyppykeppejä, mailasettejä, pihapelejä, kuten mölkky ja kroketti sekä roskapihtejä.


Uudet Kerava-rastit kuljettavat Keravan luontoon ja kulttuurikohteisiin

Kutkutteleeko suunnistus sinuakin lajina, mutta et vielä ole päässyt testaamaan sitä käytännössä? No nyt on oiva mahdollisuus! Keravan kaupungin ja Keravan Urheilijoiden yhteistyössä laatima Keravan kiintorastikartta johdattaa yli 80 rastin kautta luontoon ja kaupunkialueen kulttuurikohteiden äärelle.

Kiintorastikarttoja voit ladata ja tulostaa kaupungin nettisivuilta. Paperisia karttoja on jaossa Keravan kirjastossa, taide- ja museokeskus Sinkassa sekä uimahallin kahvilassa. Keravan päivästä alkaen kirjaston liikuntavälinelainaamosta voi lainata käyttöön kartan lisäksi myös kompassin.

Suunnistus - Keravan Kaupunki


Uimahalli ja maauimala avataan kesäkuun alkupuolella, myös ohjattu liikunta starttaa

​Keravan liikuntapalvelut avaa koronaepidemiatilanteen paranemisen myötä palveluitaan edelleen. Uimahalli avautuu kaikille ikäryhmille 3.6. ja maauimalaan pääsee 7.6. alkaen. Liikuntapalvelun ohjattu kesätoiminta KesäKimara alkaa kesäkuun alussa. Toiminta toteutetaan turvavälit ja hyvä hygienia huomioiden. 

Lue lisää tästä linkistä.


KesäKimara 2021: monipuolisia ja maksuttomia ohjaustuokioita kesä-elokuussa

KesäKimara 2021 aikataulu


Päivitetty 12.07.2021 klo 08:29