Ajankohtaista

Nuoren urheilijan stipendi

Avustusta myönnetään keravalaisille valtakunnallisesti tai kansainvälisesti menestyneille urheilijoille. Minimivaatimuksena on SM-mitali tai maajoukkue-edustus. Etusija stipendiavustuksen saamisessa on nuorilla, alle 20-vuotiailla urheilijoilla sekä henkilöillä, jotka eivät ole saaneet aikaisemmin ko. avustusta. Hakuaika 1.- 30.11.2022

Linkki hakemukseen



Liikuntaseurojen neuvottelukunta

22.9.2022 pidetyn liikuntaseurojen neuvottelukunnan kokouksen muistio.


Maauimalalla ei ole talvella 2022-2023 talviuintiolosuhteita
Maauimalassa vaaditaan mittava määrä sähköä (veden ja kemikaalien kierto, vesipumput) ylläpitämään ulkoallas uintikunnossa. Lisäksi allasta joudutaan lämmittämään hieman. Tulevan talven energiantarpeen säätelyyn vastataankin sulkemalla maauimalan allas uintikäytöstä syksyn ja talven ajaksi. 


Uimahallin kaikki altaat ovat käytössä normaalisti. 

Syksyn 2022 opinto-opas on julkaistu

Opinto-opas

Opinto-oppaan saavutettava digiversio. Liikuntapalvelun osuus alkaa sivulta 62.
Kurssit ovat  myös selattavissa ainealueittain täällä.

Painettu esite jaetaan keravalaisiin kotitalouksiin 27.7. Sen jälkeen sitä on saatavilla mm. Asiointipisteessä ja Keravan kirjastossa.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa 10.8. klo 12 (liikunta) ja 11.8. klo 12 (muut aineet)
☎️ 09-2949 2352
💻 https://opistopalvelut.fi/kerava
🏠 Asiointipiste, Kultasepänkatu 7



Liikuntavälineiden lainaus Keravan kirjastolla

Kirjastokortilla pääsee lainaamaan mm. palloja, mailoja, hyppykeppejä, mailasettejä, pihapelejä, kuten mölkky ja kroketti sekä roskapihtejä.


Uudet Kerava-rastit kuljettavat Keravan luontoon ja kulttuurikohteisiin

Kutkutteleeko suunnistus sinuakin lajina, mutta et vielä ole päässyt testaamaan sitä käytännössä? No nyt on oiva mahdollisuus! Keravan kaupungin ja Keravan Urheilijoiden yhteistyössä laatima Keravan kiintorastikartta johdattaa yli 80 rastin kautta luontoon ja kaupunkialueen kulttuurikohteiden äärelle.

Kiintorastikarttoja voit ladata ja tulostaa kaupungin nettisivuilta. Paperisia karttoja on jaossa Keravan kirjastossa, taide- ja museokeskus Sinkassa sekä uimahallin kahvilassa. Keravan päivästä alkaen kirjaston liikuntavälinelainaamosta voi lainata käyttöön kartan lisäksi myös kompassin.

Suunnistus - Keravan Kaupunki

Päivitetty 07.11.2022 klo 08:35