Liikunta ja ulkoilu

Keravan kaupungin liikuntapalvelu luo kaikille keravalaisille edellytyksiä terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan harrastamiselle.

Kerava on pieni suuri liikunta- ja urheilukaupunki. Pieni - liikuntapalvelut ja liikuntapaikat ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Monipuolisille harrastuspaikoille pääsee helposti kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Suuri - Keravan kaupunki ylläpitää lähes 90 liikuntapaikkaa, joissa on laajat mahdollisuudet liikkua ja ulkoilla. Keravalla voi harrastaa mm. seuraavia lajeja: uinti, jääurheilut, jalkapallo, yleisurheilu, tennis, jokamiehen kuntoilut, hiihtoladut, ulkoilureitit, voimailu- ja budolajit.


Auta liikuntapalveluiden kehittämisessä – vastaa Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteiseen kyselyyn!


Järvenpään, Keravan ja Tuusulan liikuntatoimet käynnistivät yhteistyössä kyselyn, johon kuntien aikuisväestön toivotaan vastaavan. Kyselyn vastausaikaa on lokakuun ajan ja sen avulla kunnat selvittävät aikuisväestönsä liikuntatottumuksia. Keravan kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan pääsylippuja Keravan uimahalliin ja Keravan taidemuseoon Sinkkaan. Lisätietoja kyselystä löydät täältä. 

 

Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevasta linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/43071AA049A2BD43


Joka kolmas keravalainen kuuluu urheiluseuraan

Keravalla on noin 50 liikunta- ja urheiluseuraa, jotka tarjoavat kaupunkilaisille harraste- ja kilpatoimintaa. Urheilulajien kirjo on laaja ja monipuolinen. Uusimpana tulokkaana on mm. frisbee-golf. Seurat ovat liikuntapalvelun tärkeimpiä yhteistyökumppaneita. Liikuntapalvelu tukee liikunta- ja urheiluseurojen työtä luomalla edellytyksiä harjoittelulle sekä myöntämällä avustuksia. Lisäksi liikuntapalvelu tekee seurojen kanssa yhteistyötä erilaisissa projekteissa.

Päivitetty 04.10.2019 klo 15:29