Liikunta ja ulkoilu

Keravan kaupungin liikuntatilat suljettu 13.5.2020 asti

Hallituksen tekemien linjausten mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Keravan kaupungin liikunta- ja vapaa-ajantilat (mukaan lukien uimahalli ja jäähalli) ovat suljettuna 13.5.2020 asti.

Sekä liikuntapalvelujen että Keravan opiston järjestämien liikuntaryhmien toiminta keskeytyi tiistaista 17.3. alkaen. 

Keravan kaupungin liikuntapalvelu luo kaikille keravalaisille edellytyksiä terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan harrastamiselle.

Kerava on pieni suuri liikunta- ja urheilukaupunki. Pieni - liikuntapalvelut ja liikuntapaikat ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Monipuolisille harrastuspaikoille pääsee helposti kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Suuri - Keravan kaupunki ylläpitää lähes 90 liikuntapaikkaa, joissa on laajat mahdollisuudet liikkua ja ulkoilla. Keravalla voi harrastaa mm. seuraavia lajeja: uinti, jääurheilut, jalkapallo, yleisurheilu, tennis, jokamiehen kuntoilut, hiihtoladut, ulkoilureitit, voimailu- ja budolajit.


Joka kolmas keravalainen kuuluu urheiluseuraan

Keravalla on noin 50 liikunta- ja urheiluseuraa, jotka tarjoavat kaupunkilaisille harraste- ja kilpatoimintaa. Urheilulajien kirjo on laaja ja monipuolinen. Uusimpana tulokkaana on mm. frisbee-golf. Seurat ovat liikuntapalvelun tärkeimpiä yhteistyökumppaneita. Liikuntapalvelu tukee liikunta- ja urheiluseurojen työtä luomalla edellytyksiä harjoittelulle sekä myöntämällä avustuksia. Lisäksi liikuntapalvelu tekee seurojen kanssa yhteistyötä erilaisissa projekteissa.

Päivitetty 31.03.2020 klo 14:02