Tietokoneet ja laitteet

​​​ SV101146.JPG

Tietokoneet

Kirjastossa voit käyttää pöytötietokoneita, kannettavia 
sekä tablettitietokoneita (iPad). 

Kiinteitä eBooking-työasemia
voit käyttää kirjastokorttisi numerolla ja nelinumeroisella pin-koodilla. Näitä koneita voit myös varata käyttöösi jo etukäteen. Unohtuneen pin-koodin saa henkilökohtaisesti kirjastosta. Sitä ei tietoturvasyistä anneta puhelimitse eikä sähköpostilla. Ebooking-tietokoneilla on Windows 10 -käyttöjärjestelmä sekä Windows Office ohjelmat (ei Outlook).

Kannettavia tietokoneita 
voivat lainata yli 15-vuotiaat asiakkaat kirjaston tiloissa käytettäväksi kirjaston Palvelukeskuksesta. Lainattaessa tulee esittää voimassaoleva, kuvallinen henkilöllisyystodistus joka jää pantiksi kannettavan laina-ajaksi. Kannettavia ei varata. Kannettavilla on Windows 7-käyttöjärjestelmä sekä Windows Office ohjelmat (ei Outlook).

Tablettitietokoneita (iPad) 
voi myös käyttää kirjaston tiloissa. Laitteiden käyttöön tarvitaan kirjastokortti ja yli 15-vuotiailta henkilöllisyystodistus. 
Alle  15-vuotiaat eivät tarvitse henkilöllisyystodistusta vaan lainaamiseen riittää kirjastokortti, rajoituksena padia saa käyttää vain Palvelukeskuksen läheisyydessä.

Avoin langaton verkko, Vieras245,
jossa voit käyttää omaa laitettaisi. Huomaa että ennen kuin yhteys alkaa toimia on hyväksyttävä käyttösäännöt Tämä on Keravan kaupungin langaton verkko...  tekstin alta Accept-painikkeesta.

Kopiointi, tulostus ja skannaus

Digitointi

Kirjastossa voi omatoimisesti digitoida vhs- ja c-kasetteja, lp-l​evyjä, dioja ja filmejä.​​ Lisäksi Sukututkijanhuoneessa on mikrofilmin ja -kortin lukulaite.
 


 

Päivitetty 16.08.2018 klo 13:31