Tietokoneet ja laitteet

​​​ SV101146.JPG

Kirjastossa voit käyttää pöytätietokoneita sekä kannettavia. 

Kirjasto on suljettu ke 18.3. - ke 13.5.2020 hallituksen linjauksen ja koronaepidemian vaatimien erityistoimien mukaisesti. Tänä aikana ebooking-tietokoneiden varausten tekeminen on pois käytöstä  ja varaukset peruuntuvat ajalta 18.3. - 13.5. 
Mikäli sulkuaika jatkuu ja varauksia on ehtinyt tehdä, peruuntuvat varaukset myös tältä uudelta ajalta.

eBooking-pöytätyöasemat
Voi käyttää voimassaolevan kirjastokortin numerolla ja nelinumeroisella pin-koodilla. Ebooking- koneita voi myös varata etukäteen joko kirjastossa tai linkin kautta esim. koulusta tai työpaikalta. 

Unohtuneen pin-koodin saa henkilökohtaisesti kirjastosta todistamalla henkilöllisyytensä. Sitä ei tietoturvasyistä anneta puhelimitse eikä sähköpostilla. Ebooking-tietokoneilla on Windows 10 -käyttöjärjestelmä sekä
Windows Office ohjelmat lukuunottamatta Outlook-sähköpostia.

Kannettavat tietokoneet 
Lainataan yli 15-vuotiaat asiakkaille. Kannettavia voi käyttää kirjaston tiloissa ja ne lainataan  kirjaston Palvelukeskuksesta. Lainattaessa tulee esittää voimassaoleva, kuvallinen henkilöllisyystodistus, joka jää pantiksi kannettavan laina-ajaksi.  Kannettavia ei voi varata etukäteen. 

Kannettavilla on Windows 10 sekä Windows Office ohjelmat (esim. Word, Excel, Powerpoint) lukuunottamatta Outlook-sähköpostia.

Avoin langaton verkko, Vieras245
,
Voi käyttää omaa laitetta. Huomaa että ennen kuin yhteys alkaa toimia on hyväksyttävä käyttösäännöt Tämä on Keravan kaupungin langaton verkko...  tekstin alta Accept-painikkeesta. Jos tämä sivu ei avaudu automaattisesti, avaa nettiselain niin voit hyväksyä käyttösäännöt myös tätä kautta.

Kopiointi, tulostus ja skannaus

Digitointi

Kirjastossa voi omatoimisesti digitoida vhs- ja c-kasetteja, lp-l​evyjä, dioja ja filmejä.​​ Lisäksi Sukututkijanhuoneessa on mikrofilmin ja -kortin lukulaite.
 

Päivitetty 01.04.2020 klo 12:53