Kirjastokortti

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton. Saat kortin täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kirjaston neuvonnassa. Ota mukaan kuvallinen, virallinen henkilöllisyystodistus. Samalla kortilla voit asioida myös muissa
Kirkes-kimpan kirjastoissa.

Alle 15-vuotiaat tarvitsevat huoltajan kirjallisen suostumuksen kirjastokorttiin. Huoltaja toimii lapsen lainojen takaajana.

Kirjastokorttiin kannattaa liittää mahdollisuus käyttää verkkokirjastoa. Verkkokirjastossa voit katsoa omia lainojasi, uusia niitä ja tehdä varauksia. Verkkokirjastosta voit myös tilata sähköpostiisi muistutuksen lähestyvästä eräpäivästä. Verkkokirjastoon kirjaudutaan asiakastunnuksella (kirjastokortin numero) ja pin-koodilla. Pin-koodi on sama, jota tarvitaan lainausautomaateilta lainatessa sekä omatoimikirjastossa.

Verkkokirjaston tunnuksilla voit käyttää myös omatoimikirjastoa​.

Saat pin-koodin henkilökohtaisesti kirjastosta. Pin-koodia ei tietoturvasyistä anneta puhelimitse eikä sähköpostilla.

Kirjastokortti on henkilökohtainen. Olet itse vastuussa materiaalista, jota kortillasi lainataan. Jos korttisi katoaa, ilmoita heti kirjastoon puhelimitse tai käymällä kirjastossa. 

Pidä tietosi ajan tasalla. Ilmoita muuttuneesta osoitteesta, nimestä ja muista yhteystiedoista käymällä kirjaston neuvonnassa tai verkkokirjaston omien tietojen päivityksen kautta.

Päivitetty 22.10.2020 klo 10:48