Musiikkiaineisto

​​Keravan kirjastossa on kattava kokoelma musiikkiaineistoa CD- ja LP -levyjen muodossa. Myös nuotteja ja musiikinsoitonoppaita löytyy niin aikuisten kuin lastenkin puolelta kirjaston ensimmäisestä kerroksesta. Nuoteilla ja musiikinsoitonoppailla on samat laina-ajat​ kuin kirjoilla.

Naxos Music Library ja Naxos Video Library

Moelmmat ovat ilmaisia Kirkes-kirjastojen asiakkaille ja niihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla.  Kirkes-kimpasta voi olla neljä yhtäaikaista käyttäjää. Muista siksi kirjautua ulos [Logout], kun lopetat! Lisätietoa Naxos-infosivulta.

Naxos Music Library - musiikin suoratoistopalvelu

Palvelu sisältää klassista musiikkia, jazzia, maailmanmusiikkia, klassista rockmusiikkia sekä viihdemusiikkia. Kuunneltavana on yli kaksi miljoonaa kappaletta ja joka kuukausi palveluun tulee useiden satojen CD-levyjen verran uutta kuunneltavaa.

Lisäksi mukana on myös muuta aineistoa kuten nuotteja, oopperalibrettoja, levyjen kansitaidetta, säveltäjien elämäkertoja, sanastoja, teosanalyysejä ja musiikkiaiheisia kursseja.

Naxos Music librarya voi käyttää myös mobiilisovelluksen kautta iOS(Apple) ja Android-laitteilla.

Naxos Video Library - musiikkivideoiden suoratoistopalvelu

Naxos Video Librarystä löytyy yli 3000 videotallennetta. Valikoimasta löytyvät keskeisimmät oopperateokset ja baletit, dokumentteja sekä musiikkimatkoja historiallisiin kohteisiin.

Päivitetty 29.05.2019 klo 11:03