Kirjasto, kulttuuri ja museot

Koronatilanteesta johtuen palveluissa on rajoituksia

Kirjaston palveluja rajataan joiltakin osin ja Taide- ja museokeskus Sinkka on suljettu toistaiseksi. Kirjastolla toteutetaan tapahtumia pienimuotoisesti kesän aikana.

Kirjastossa voi viettää aikaa, lukea lehtiä ja käyttää tietokoneita sekä varata pienryhmätiloja käyttöön. Varhaiskasvatuksen ja lähiopetuksessa olevien koululuokkien etukäteen varatut museo- ja kirjastovierailut sallitaan. 

Kirjaston ja museon verkkopalvelut ja -aineistot ovat edelleen saatavilla. Kirkes-kirjastojen monipuoliset e-aineistot, e-kirjat ja -lehdet, äänikirjat, elokuvat jne. löytyvät samalta sivulta kuin valikoidut vapaasti käytettävät verkkoaineistot. Museopalveluiden digiaineistoihin löytyvät linkit Sinkan nettisivuilta.

Kirkes-kirjastojen e-aineistot

Sinkan digilinkit

Kirjastossa asioivia muistutamme turvaväleistä ja käsihygieniasta ja suosittelemme maskin käyttöä. Oireisena kirjastoon ei saa tulla.

Tarkemmat tiedot kirjaston, kulttuurin ja museon omilla sivuilla.

Keravan kirjasto

Keravan kulttuuripalvelut

Taide- ja museokeskus Sinkka

Kulttuuri on Keravalla lähellä, elämän keskellä. Kirjasto on kohtaamispaikka, tiedon ja elämysten lähde. Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut toimivat yhdessä kaupunginkirjastossa.


Museossa menneisyys ja tulevaisuus kohtaavat. Keravan kaupungin museopalvelut muodostuvat Keravan museosta ja Keravan taidemuseosta. Taide- ja museokeskus Sinkka on molempien museoiden pääasiallinen toimintaympäristö tarjoten tilat monipuoliselle museotoiminnalle.

Keravan julkisiin taideteoksiin voi tutustua Taiderastit-karttasivustolla.

Keravan Taiderastit


Päivitetty 16.06.2021 klo 11:08