Erityiskeravalisä

<< Takaisin

Erityiskeravalisä on tarkoitettu ensisijaisesti niille valtakunnallista kotihoidon tukea saaville alle kolmevuotiaiden lasten huoltajille, joilla on erityistarpeita lapsen varhaiskasvatuksen järjestämisessä. Kyseessä voi olla vaikea-asteinen vamma tai sairaus, erityistä ja jatkuvaa valvontaa vaativa vakavan sairauden jälkitila tai lapsen perussairaudesta johtuva infektioherkkyys, joka on lisäuhka lapsen terveydelle.

Hakeminen

Erityiskeravalisää haetaan 1 kk ennen maksatuksen toivottua alkamista. Lisän suuruus on noin 300-450 euroa kuukaudessa riippuen lapsen iästä ja hoidon tarpeesta. Sisaruskorotus on yhteensä 50 euroa kuukaudessa. Varhaiserityiskasvatus arvioi erityiskeravalisän tarpeen kuultuaan perhettä ja muita asiantuntijoita. Tarve tarkistetaan tapauskohtaisesti joko 6 tai 12 kuukauden välein.

Kuntalisää haetaan Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalta. Toimita hakemuslomake liitteineen Sampolan yhteispalvelupisteeseen Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava tai postitse osoitteeseen: Kasvatus- ja opetustoimi, Kuntalisä, PL 123, 04201 Kerava.

Lisätietoja erityiskeravalisästä saat asiakaspalvelustamme, puh. 040 318 4022.

Päivitetty 19.07.2018 klo 10:24