Nähtävillä olevat katusuunnitelmat ja -hankkeet

 Katusuunnitelmien ja -hankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaan Viikkouutisissa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin ja hankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat ja hankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista ja hankkeista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava. 
 

Koivunoksa pohjoisen katusuunnitelmaehdotus

Koivunoksa on päättyvä tonttikatu, jota on jatkettu Koivunoksan yritysalueen asemakaava-alueen kohdalla noin 200 metriä pohjoiseen. Kadun päähän on suunniteltu kääntöpaikka, ja vanhan katuosuuden kääntöpaikan kohdalle seitsemän autopaikkaa.


Koivunoksan ajoradan leveys on 8 metriä ja sen varrella on 3 metriä leveä jalankulku- ja pyöräilyväylä, joka on erotettu ajoradasta reunatuella ja metrin leveällä kivetyllä suoja-alueella. Kadun tasaus on suunniteltu hieman nykyistä maanpintaa alemmaksi, koska maanpinta kadun varren tonteilla laskee alaspäin. Hulevedet ohjataan ojapainanteita, reunatukia, hulevesiviemäriä ja viivytysaltaita pitkin Myllypuroon. Liikennealueet päällystetään asfaltilla.


Koivunoksan ja Kytömaan asuinalueen välisen uuden vesihuoltolinjan päälle on suunniteltu metsäpolku.


Nähtävillä 23.12.2019-7.1.2020.

Tutustu katusuunnitelmaehdotukseen.

Päivitetty 18.12.2019 klo 16:22