Nähtävillä olevat katusuunnitelmat ja -hankkeet

Katusuunnitelmien ja -hankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin ja hankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat ja hankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista ja hankkeista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava. 


Ahokujan ja Ahokujan raitin katusuunnitelmaehdotus välillä Ylikeravantie-Kytömaan Yhdystie

Virrenkulmaan, Ylikeravantien ja Kytömaan Yhdystien välille, on suunniteltu Ahokuja ja Ahokujan raitti. Katusuunnitelman avulla mahdollistetaan Kytömaan Yhdystieltä kulku itäpuolen uudelle kerrostalotontille ja rekkaparkkialueelle sekä  jalankulkijoille ja pyöräilijöille Ahokujan raittia pitkin uusi yhteys Ylikeravantien kevyen liikenteen väylälle. Lisäksi Ahokujan päässä oleva kääntöpaikka poistuu.

Ahokuja ja Ahokujan raitti päällystetään asfaltilla, ja ne kuivataan osittain avo-ojilla, osittain hulevesikaivoilla.

Nähtävillä 8.2.-22.2.2021
.

Päivitetty 05.02.2021 klo 13:54