Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.

(2313) Asemanseutu

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa asuin-, liike- ja toimitilojen sekä rakenteellisen liityntäpysäköintilaitoksen rakentaminen Keravan rautatieaseman yhteyteen. Samalla tarkistetaan alueen rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten suojelutaso. 

Asemakaavan kaavaluonnos on  nähtävillä 1.-30.10.2020. Mahdolliset mielipiteet kaavaluonnoksesta tulee jättää viimeistään nähtävilläolon viimeisen päivän aikana.

Tutustu kaavaluonnokseen tästä.


(2320) Kanniston päiväkoti

Asemakaavamuutoksen päätavoitteena on mahdollistaa moduuleista rakennetun väliaikaiseksi tarkoitetun Kanniston väistöpäiväkodin muuttaminen pysyvään käyttöön.

Asemakaavan kaavaehdotus on julkisesti nähtävillä 1.-30.10.2020. Mahdolliset muistutukset kaavaehdotuksesta tulee jättää viimeistään nähtävilläolon viimeisen päivän aikana.

Tutustu kaavaehdotukseen tästä.


(2356) Marttilan täydennysrakentaminen

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa vanhusten palvelutalon rakentaminen Marttilan päiväkodin tilalle. 


Asemakaavan kaavaehdotus on julkisesti nähtävillä 3.9.-2.10.2020. Mahdolliset muistutukset kaavaehdotuksesta tulee jättää viimeistään nähtävilläolon viimeisen päivän aikana.


Tutustu kaavaehdotukseen.

Päivitetty 30.09.2020 klo 09:04