Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.

Länsi-Kauppakaari (2367)

Asemakaavamuutoksella mahdollistetaan uusien asuinkerrostalojen, liiketilojen sekä pysäköintitalon rakentaminen Kauppakaaren kävelykadun, Koulukujan, Keskikadun ja Oppipojankujan varrelle. 

Asemakaavan muutosehdotus on julkisesti nähtävillä 27.6.-14.8.2022. Mahdolliset muistutukset kaavaehdotuksesta tulee jättää viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana.

Tutustu asemakaavaehdotukseen.
 

Tervahaudankatu (2382) 

Asemakaavamuutoksella mahdollistetaan Keravan Energia Oy:n uuden toimitilarakennuksen, asuinkerrostalojen, pysäköintitalojen ja sähkönsiirtokeskuksen rakentaminen suunnittelualueelle. 

Asemakaavan muutosehdotus on julkisesti nähtävillä 27.6.-14.8.2022. Mahdolliset muistutukset  kaavaehdotuksesta tulee jättää viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana.

Tutustu asemakaavaehdotukseen.


Päivitetty 23.06.2022 klo 08:40