Rakennusvalvonta

Kaivinkone.JPG Suunnitteletko uuden rakennuksen rakentamista, vanhan korjaamista tai laajentamista? Onko sinulle epäselvää milloin rakentaminen tarvitsee luvan? Onko vajan, talousrakennuksen tai aidan rakentaminen luvanvaraista? Entä milloin tulee kuulla naapuria rakennushankkeen yhteydessä?

Näistä ja muista rakentamisen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvistä asioista saat neuvoa ja opastusta seuraavilta sivuilta ja rakennusvalvonnasta. 

Rakennushanketta suunniteltaessa ota yhteys rakennusvalvontaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja varmista henkilökohtainen tapaaminen sopimalla aika etukäteen. 

Teknisen lautakunnan lupajaoston alaisen rakennusvalvonnan tehtävänä on valvoa rakentamisesta annettujen säännösten ja määräysten noudattamista sekä huolehtia kaavoituksen toteutumisesta lupia myöntämällä ja kehittää rakennetun ympäristön turvallisuutta, terveellisyyttä, kauneutta ja kestävyyttä.

Rakennusvalvonta sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 7, 4. kerros.

Rakennusvalvonta palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti ajanvarauksella, sähköisen lupapalvelun sekä sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Mikäli emme pysty vastaamaan puhelimeen, toivomme sinun jättävän vastaajaan soittopyynnön, johon vastaamme vapauduttuamme. Soittopyynnön voi jättää myös sähköpostin välityksellä. Parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse ma–pe klo 10–11 ja 13-14.

KESÄAUKIOLO:

Rakennusvalvonnan toiminta on supistettua koko heinäkuun ajan.  Rakennuslupiin liittyviä asiakirjoja voi toimittaa asiointipisteeseen. Sähköinen lupa-asiointi onnistuu parhaiten www.lupapiste.fi –linkin kautta. Tarkemmat tiedot rakennusvalvonnan toiminnasta saa numerosta 040 318 2126.

Päivitetty 13.06.2019 klo 13:10