Nähtävillä olevat puistosuunnitelmat

Puistosuunnitelmien nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaan Viikkouutisissa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava. 


Pehtorinpuiston puistosuunnitelmaehdotus

Pehtorinpuiston puistosuunnitelmaa on tarkennettu, koska puistoon on rakennettu puistomuuntamo. Samalla halutaan lisätä puiston toiminnallisuutta.

Puiston aitauksia on suunnitelmaehdotuksessa korvattu pensasaidoin niin, että näkemäalueet polkujen ja muiden liikennealueiden välillä toteutuvat hyvin. Piknik- ja pelailunurmelle on muodostettu suurempi yhtenäinen alue. Muutos tiivistää hieman alueen leikkipaikkaa, ja lisää sen toiminnallisuutta.

Puiston keskikäytävän siirtäminen kauemmaksi Pehtorinkadusta luo lisää turvallisuutta, eikä muuntamo muodosta näkemäestettä.

Nähtävillä 27.5.-10.6.2019.

Tutustu puistosuunnitelmaehdotukseen.

Päivitetty 24.05.2019 klo 09:50