Kaupungin palvelut

​Asiointipisteestä saatte kaupungin lomakkeita ja esitteitä, meille voitte jättää kaupungille osoitettuja asiakirjoja (hakemuksia, muistutuksia, liitteitä jne.)

Neuvomme kaupungin ja yhteistyökumppaneiden palveluissa, ohjaamme tarvittaessa eteenpäin asiantuntijapalveluihin ja opastemme sähköisten palveluiden käytössä.

Otamme vastaan kaupungin maksuja, kuten terveyskeskus- hammashoito- ja kurssimaksuja. Meillä voitte ilmoittautua liikuntapalveluiden ja Keravan opiston kursseille ilmoittautumisaikana sekä ostaa opiston lahjakortteja. Tarjoamme myös liikuntapalveluiden älykortin osto- ja latausmahdollisuuden. Asiointipisteestä voitte ostaa ylijäämäruokalippuja sekä Kerava-tuotteita, kuten karvanoppia, kirjoja ja asusteita sekä Keravan taidemuseon ystävät ry:n julkaisemaa Keravan taiderastit – opas katukuvan taideteoksiin -kirjasta.

Asiointipisteessä on kaksi asiakaspäätettä itsenäistä asiointia varten. Ilmoitustauluiltamme löydätte tietoa Keravan tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

 

Päivitetty 29.11.2019 klo 14:57