Kerava-sali

​​Kerava-sali sijaitsee Paasikivenaukiolla Keuda-talossa. Salissa järjestetään konsertteja, teatteria, oopperaa, tanssia, seminaareja sekä paikallisyhdistysten tapahtumia.

Kerava-salissa on 385 istumapaikkaa ja neljä pyörätuolipaikkaa.
Salin akustiikka on muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan.

Kaarevaseinäisen, sataneliöisen näyttämön edessä on kahdessa osassa parin metrin syvyyteen laskeutuva orkesterimonttu. Näyttämöaukon leveys on 12 metriä (leveys 10 m. ja syvyys 7 m). Näyttämö on mahdollista rajata myös teatterikäyttöön sopivaksi. Salissa on kiinteästi asennettu huipputason äänentoistojärjestelmä, sekä monipuolinen valaistuskalusto.

Salin ylätasanteella on avotarkkaamo, josta on hyvä kuuluvuus ja näkyvyys, mikä helpottaa ääni- ja valomiesten työskentelyä. 10 metrin matka lastausovelta näyttämölle takaa roudaamisen helppouden: auto takaovelle ja tavarat suoraan lavalle kastumatta.

Lisätietoja Kerava-salin tapahtumista, varaamisesta ja väliaikatarjoiluista löydät Keuda-talon omilta sivuilta www.keudatalo.fi

Liput Kerava-salissa järjestettäviin Keravan kulttuuripalvelujen tapahtumiin www.lippu.fi tai Keravan kulttuuripalvelut, Paasikivenkatu 12 (2. krs.) tai p. 040 318 2004.

Liput muihin Kerava-salissa järjestettäviin tapahtumiin: ks. tapahtumakohtaiset lisätiedot osoitteesta www.keudatalo.fi.

 

Varaukset ja tiedustelut:

tirehtööri Jussi Kaatrasalo
p. +358505480934
etunimi.sukunimi@keuda.fi

 

 

 

Päivitetty 14.05.2019 klo 15:24