Nikuviken

Päärakennus Nikuviken_2015.JPGNikuviken on keravalaisten oma merenrantapaikka kauniissa Porvoon saaristossa. Tiloissa voi järjestää yksityistilaisuuksia joko päärakennuksessa tai Stensin mökissä. Myös saunamökki ja saunatupa ovat vuokrattavissa.


Tällä hetkellä Stensin mökkiä remontoidaan eikä mökki ole vuokrattavissa. Myöskään päärakennusta ei ole mahdollista vuokrata tällä hetkellä. Molempien tilojen vuokraamisesta ilmoitetaan myöhemmin, kun ne ovat taas vuokrattavissa.

 

Vuokrattavat tilat

Kartano eli päärakennus
Nikuvikenin kartanossa on alakerrassa juhlatilaksi sopiva iso ruokasali, jossa on istumapaikkoja noin 60 hengelle. Kartanon alakerrassa on kaksi vessaa sekä keittiö, jossa on suurtalousuuni. Astioita ei isolle porukalle ole, mutta keittiöstä löytyy joitakin keittiötavaroita. Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta, joissa on molemmissa kaksi vuodetta, sekä kaksi vessaa. Lasiverannalta aukeaa merimaisema. Päärakennukseen kuuluu myös pukuhuone, sauna ja suihku.


Rantasauna
Puukiukainen rantasauna soveltuu hyvin saunaillan viettoon. Ylälauteelle mahtuu neljä saunojaa ja saunatilassa on yksi suihku. Rantasaunalta löytyy myös keittiönurkkaus ja terassi. Vesivessat sijaistevat ulkorakennuksessa. Saunalla ei ole astioita

 

Stensin mökki
Stensin mökki on yksinkertainen rantamökki, jossa on kolme huonetta sekä makuualkovi, kaksi sänkyä ja lisäpatjoja, keittiö, suihku ja vessa. Mökissä lomailuun kannattaa varustautua omin tarvikkein.


Ajo-ohje

Päivitetty 02.07.2018 klo 15:38