Sijaisten rekrytointi

Sarastia_banneri pieni_vaaka_320_100px.png


Keravan kaupunki hankkii sijaisia Sarastia Rekryn kautta alle kolme kuukautta kestäviin sijaisuuksiin varhaiskasvatuksen ja terveysalan tehtävien osalta. Sarastia Rekry on vuokratyövoimayritys, joka tarjoaa keikkatyötä. Varhaiskasvatuksessa aloitamme sijaisten rekrytoinnin Sarastia Rekryn kautta 19.8.2019.

Keikkatöitä löytyy kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti niin alan ammattilaisille, opiskelijoille kuin eläkeläisille – moneen elämäntilanteeseen. Lue lisää Sarastia Rekrystä täältä.

Yli 3 kuukautta kestävissä sijaisuuksissa palkkaamme työntekijät Keravan kaupungin työsuhteeseen Kuntarekryn kautta.

 

Haluatko tehdä keikkatöitä, mutta et vielä ole Sarastia Rekryn keikkatyöntekijä?


  1. Rekisteröidy palveluun: https://www.sarastiarekry.fi/tyonhakijalle/aloita-keikkailu/
  2. Varaa keikkastarttiaika soittamalla p. 03 621 3900
  3. Keikkastartin jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit valita jo keikkastartissa!

Huomioithan, että jos olet aikaisemmin tehnyt keikkatöitä Keravan kaupungille Seuturekryn (nyk. Sarastia Rekry) kautta, tietosi ovat yhä tallessa järjestelmässä, mutta uudet työyksiköt tulee käydä päivittämässä järjestelmään. Jos keikkailusta on jo pidempi aika, soita Sarastian asiakaspalveluun ja varaa aika tietojen päivittämiseen, p. 03 621 3900.

 

Varhaiskasvatus

 

Keravan kaupungissa toimii 19 päiväkotia, jotka toteuttavat laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Keravan varhaiskasvatuksessa työskentelee 390 kasvattajaa. Sijaisuuksia tarvitaan varhaiskasvatuksen opettajan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, päiväkotiapulaisen ja ryhmäavustajan tehtävissä. Kasvattajan toimenkuvaan kuuluvat kasvatus, opetus ja hoito. Päiväkotiapulaisen toimenkuvaan kuuluvat lastenhoito, ruokahuolto, vaatehuolto ja siivoustehtävät.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

 

Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialalla tarjoamme keikkatöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille sekä laitoshuoltajille. Sijaisia tarvitaan kuntouttavan hoidon osastolla, hoivakoti Vommassa, akuuttihoidon osastolla, kotisairaalassa, Hopeahovissa, kotihoidossa sekä hoivaosasto Helmiinassa.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu lääkehoito sekä hoitotyö kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitajat huolehtivat hoitotyön lisäksi muun muassa potilaiden ja näiden läheisten ohjauksesta ja neuvonnasta. Laitoshuoltajien tehtäviin kuuluvat ruokahuolto sekä puhtaanapitotehtävät. Tehtävät saattavat vaihdella yksikkökohtaisesti.

 

Tule mukaan innokkaaseen ja energiseen työyhteisöön!

Päivitetty 19.06.2019 klo 09:28