Sairaanhoitajaksi Keravalle


Sinustako sairaanhoitaja hyvän elämän kaupunkiin? Tule meille Keravalle!

Toivotamme Keravalle tervetulleeksi niin vastavalmistuneet sairaanhoitajat kuin kokeneemmat konkaritkin. Meillä Keravalla toimit asiantuntijaroolissa omassa tiimissäsi ja pääset työskentelemään työympäristössä, joka tukee ja kannustaa kehittymään.

Sairaanhoitajia työskentelee Keravalla useissa eri toimipisteissä: he jakavat asiantuntemustaan Keravan terveyskeskuksen osastoilla, kaupungin hoivapalveluissa, kotisairaalassa sekä kotisairaanhoidossa.

Lue myös, mitä sairaanhoitaja Helen kertoo työstään Keravan terveyskeskuksen akuuttiosastolla

Tutustu vapaana oleviin paikkoihimme

Kiinnostuitko työskentelystä sairaanhoitajana Keravalla? Kaikki kaupungin avoinna olevat työpaikat löydät Kuntarekryn verkkosivuilta:

Haluatko tietää lisää sairaanhoitajan työstä Keravalla? Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää siitä, millaisia mahdollisuuksia meillä on juuri sinulle tarjota.

Yhteydenotot:
Raija Hietikko, arjessa selviytymistä tukevien palvelujen johtaja
raija.hietikko(at)kerava.fi
040 318 3211

Jos Raija ei soittaessasi juuri ehdi vastaamaan puhelimeen, lähetä viesti, niin hän palaa sinulle asiaan myöhemmin!

Kerava on pieni suuri kaupunki, jossa arki on onnellista ja toimivaa

Kutkutteleeko mielessäsi työskentely tai muutto Keravalle? Pohditko millainen Kerava mahtaa olla kotikaupunkina tai mitä tekemistä ja kokemista meiltä täältä löytyy vierailijoille?

Kodikas ja vehreä Kerava toivottaa kaikki tervetulleiksi asumaan, vierailemaan ja viihtymään! 

Meiltä löytyy runsaasti luontoa, retkikohteita, palveluita, liikuntapalveluita ja harrastusvaihtoehtoja, kirjasto ja kansallisesti arvostettu taide- ja museokeskus Sinkka.

Sijainniltaan Kerava on erinomainen niin pääkaupunkiseudun sykettä kuin omaa rauhaa rakastavalle. Keravalle on helppo tulla eri suunnista niin junalla, autolla kuin pyörälläkin. Naapurimme Järvenpää, Tuusula, Sipoo ja Vantaa ovat aivan kivenheiton päässä. Eikä Helsinkiinkään ole kuin 30 kilometriä matkaa - junalla sinne ja sieltä meille hurauttaa vain 23 minuutissa.

Päivitetty 27.04.2022 klo 13:20