Kesätöihin kaupungille 2019

Haluamme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen kesätyöntekijöillemme ja siksi olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Sitoudumme hyvän ja vastuullisen kesätyön periaatteisiin, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Keravan kaupunki tarjoaa kesätöitä sadalle 16 - 17 -vuotiaalle nuorelle. Työ kestää yhden kuukauden kesä-heinäkuun välisenä aikana. Kesätyöstä maksetaan 800 euron palkka. 

Töitä on tarjolla kaupungin eri toimipaikoissa. Työtehtäviä ovat avustavat tehtävät mm. viheraluetöissä, kirjastossa, päiväkodeissa, vanhustenhoidossa, lasten kesäleireillä ja maauimalassa. Tehtävät eivät vaadi varsinaisia ammattitaitoja

Paikkaa voi hakea nuori, joka ei ole aikaisemmin saanut kesätöitä Kesätyö kutsuu -työnhaun kautta. Työskentelykuukauden aikana nuoren on oltava vähintään 16 vuotta täyttänyt ja alle 18 -vuotias. Kaikista hakijoista arvotaan 180 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä 120 saa töitä.

Kesätöiden 2019 hakuaika on 1.2. - 28.2.2019. Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina maaliskuussa ja valituille nuorille ilmoitetaan paikan saamisesta maalis-huhtikuun vaihteessa.

Paikkoja haetaan kuntarekry.fi -järjestelmässä. Alla on suora linkki hakuilmoitukseen.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyontekija-212749/

Lisätietoja:

projektisuunnittelijavastuullinen kesäduuni logo.png
Ida Kanervo
puh 040 318 3298
ida.kanervo(ät)kerava.fi


Muistathan myös hyödyntää Keravan kaupungin tarjoamaa kesätyöseteliä! Lue lisää kesätyösetelistä täältä

 

Päivitetty 24.10.2019 klo 10:35