Kaupunginjohtajan tervehdys

​​Kerava on kaupunki kulttuurille ja täällä on sopivasti säpinää. Olemme pieni suuri kaupunki: pieni pinta-alalta, mutta tarjoamme suuren kaupungin palvelut. Kerava on hyvän elämän kaupunki. Meiltä löytyy monipuolista asumista eri elämäntilanteisiin ja sopivasti viheraluetta virkistäytymiseen. Kaupungissa on myös erinomaiset mahdollisuudet harrastaa - pidät sitten urheilusta tai kulttuurista.

Helsinki on vain 20 minuutin junamatkan päässä, mikä helpottaa työmatkoja. Kerava on rakennettu radan ympärille ja kaikkialta on lyhyt matka asemalle. Pyöräilykaupunkina olemme yksi kätevimmistä.

Keravalla on toimiva elinkeinoelämä ja tutkimusten mukaan Kerava on yksi yritysystävällisimmistä kaupungeista. Yrityksistä ja yrittäjistä meillä pidetään hyvää huolta. Teemme kaiken voitavamme, jotta pystymme tukemaan yritysten toimintaa kaupungissamme.

Keravalle on helppo tulla joka puolelta. Olemme lentokentän, radan ja suurimpien valtaväylien läheisyydessä. 

Keravalla järjestetään paljon isoja tapahtumia kuten kesäkuun huikea Keravan päivä, elokuun tuoksuvat Valkosipulifestivaalit ja syyskuun alun taiturimaiset Sirkusmarkkinat. Jouluna tunnelmaa luovat Talven Taikamaa ja Joulumarkkinat. Ympäri vuoden on lukuisia pienempiä tapahtumia.

Tervetuloa Keravalle!

Kirsi Rontu
kaupunginjohtaja
Päivitetty 14.07.2022 klo 10:00