Kaupunginjohtajan tervehdys

​​
Keravalla on sopivasti säpinää. Olemme pieni suuri kaupunki: pieni pinta-alalta, mutta tarjoamme suuren kaupungin palvelut. Kerava on mukava paikka asua, meillä on monipuolista asumista ja sopivasti viheraluetta, tarjolla on laajat harrastusmahdollisuudet - pidät sitten urheilusta tai kulttuurista.

Helsinki on vain 20 minuutin junamatkan päässä, mikä helpottaa työmatkoja. Kerava on rakennettu radan ympärille ja kaikkialta on lyhyt matka asemalle.

Keravalla on toimiva elinkeinoelämä ja tutkimusten mukaan Kerava on yksi yritysystävällisimmistä kaupungeista. Yrityksistä ja yrittäjistä pidetään huolta, pyrimme tukemaan heidän toimintaa kaupungissamme.

Keravasta on kovaa vauhtia tulossa brändi, kiitos aktiivisten kuntalaisten. Olemme viime vuosina tuoneet markkinoille erilaisia Kerava-tuotteita vahvistamaan kaupungin brändiä ja imagoa: Kerava-karvanopat, Kerava-aurinkolasit, Kerava-valaisin jne. Tuotteiden avulla pyrimme lisäämään kuntalaisten tietoisuutta kaupunkimme historiasta. Esimerkiksi karvanopat ovat osa Keravan korttelirallihistoriaa ja Kerava-valaisin taas osoittaa kunnioitusta Keravan vahvoille teollisille juurille. 

Keravalle on helppo tulla joka puolelta. Olemme lentokentän, radan ja suurimpien valtaväylien läheisyydessä. Keravalla järjestetään kesäisin useita tapahtumia kuten Keravan päivä, Sirkus- ja Valkosipulimarkkinat. Jouluna tunnelmaa luovat Talven Taikamaa ja Joulumarkkinat. Ympäri vuoden on lukuisia pienempiä tapahtumia.

Tervetuloa Keravalle!

Kirsi Rontu
kaupunginjohtaja

 
Päivitetty 06.10.2016 klo 14:47