Kauppalantalo

Kauppalantalo WEB.jpg

Aleksis Kiven tie 4, 04200 Kerava


Kauppalantalossa on varattavissa kolme erikokoista kerhohuonetta arkisin klo 8-20. Huoneita voi varata kokouksia tai yksityis- ja yritystilaisuuksia varten ympäri vuoden.


Tilojen varaaminen

Kauppalantalon tiloja varataan Timmi-tilanvarausohjelman kautta. Varaathan tilavarauksen yhteydessä aikaa myös tilojen siivoukseen, sillä siivous kuuluu varausaikaan. 


Varattaviin tiloihin voi tutustua arkisin klo 09-15 sopimalla tutustumisesta sähköpostitse avainpalvelut@kerava.fi tai soittamalla puh. 040 318 4898.


Varattavat tilat ja hinnat

Kerhohuone 1:
Huoneen koko 20 m2 ja se on varattavissa enintään 12 henkilölle. Huoneessa on 9 nojatuolia ja 4 jalkarahia. Pyydettäessä on mahdollista saada lisää tuoleja ja pöytiä. Huone sopii kokous- tai lukusalitilaksi.


Tuntivuokra ma–pe: 7,45 euroa/h


Kerhohuone 2:
Huoneen koko 30 m2 ja se on varattavissa enintään 18 henkilölle. Huoneessa on 2 nojatuolia, 6 jalkarahia ja 2 pitkää pöytää. Huone sopii kokous-, lukusalitilaksi tai harjoitteluhuoneeksi esim. musiikki. 


Tuntivuokra ma–pe: 7,45 euroa/h


Siivous

Varaaja vastaa käyttämiensä tilojen siivouksesta ja ottaa siivoukseen tarvittavan ajan huomioon tilavarauksen yhteydessä. Tilaisuuksia varten voi tilata erikseen siivouksen Keravan kaupungin puhtauspalveluista vähintään 7 päivää ennen varauksen alkamista sähköpostitse osoitteesta avainpalvelut@kerava.fi. Tilattuun siivoukseen ei kuulu astioiden tiskaaminen. Siivouksen hinta on 34 euroa/1,5h.

 

Vahingot

Varaajan on ilmoitettava kaikesta, mikä rikkoutuu tai vaurioituu varauksen aikana. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään seuraavana arkipäivänä osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi. Korjauskulut veloitetaan varaajalta tapauskohtaisesti.Varauksen peruminen tai muuttaminen

Varauksen voi perua tai muuttaa ilman kustannuksia viimeistään 2 viikkoa (10 arkipäivää) ennen varauksen alkamista lähettämällä peruuttamis- tai muutosilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi. Mikäli peruutus tai muutos tulee myöhemmin, laskutetaan varaus täysimääräisenä. Varausmuutoksia tehdään vapaana olevien vuorojen puitteissa.


Kauppalantalon varaukset laskutetaan varauksen päättymisen jälkeen.Ota yhteyttä

  • Tiedustelut ja varauksiin liittyvät kysymykset sähköpostitse avainpalvelut@kerava.fi
  • Kiireellisissä tapauksissa virka-aikana (klo 08-16), puh. 040 318 4898
  • Kiireellisissä tapauksissa virka-ajan ulkopuolella (klo 16-08) ja viikonloppuisin kaupunkitekniikan vikapäivystys, puh. 040 318 4140
Päivitetty 03.03.2022 klo 15:03