Kirjaston tilat

Kirjastossa on monia erilaisia tiloja, joista osa on maksullisia ja osa maksuttomia käyttää. Maksuttomat tilat eivät ole käytettävissä pääsymaksulliseen tai kaupalliseen toimintaan eivätkä yritystoimintaan.

Timmi-tilavarausohjelman avulla pääset katsomaan eri tilojen varaustilannetta Timmin kalenterinäkymästä.

Pienryhmätilat

​Kirjaston ensimmäisessä kerroksessa on kaksi varattavaa pienryhmätilaa, Tukikohta ja Tarina. Tarinaan mahtuu 4-5 henkeä, Tukikohtaan 2-3 henkeä. Tukikohta toimii myös digitointitilana.

  • Tilojen varaaminen on maksutonta. Tilat eivät ole käytettävissä pääsymaksulliseen tai kaupalliseen toimintaan eivätkä yritystoimintaan.
  • Varaa tila kirjaston neuvonnasta, puhelimitse 040 318 2580 tai sähköpostitse kirjasto(a)kerava.fi
  • Tiloja voi varata korkeintaan 4 tunniksi päivässä
  • Jos et saavu 15 min varauksen alkamisen jälkeen, tila vapautuu muiden käyttöön
  • Tiloja ei varata jatkuvaan säännölliseen käyttöön


Ensimmäisen kerroksen Uutistorilla on pienryhmätila Pakina, jota ei voi varata. Pakinaa voi käyttää sen ollessa vapaana.

Lukusali

Kirjaston toisessa kerroksessa on myös lukusali Arja, joka on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn. Lukusali on vapaasti käytettävissä kirjaston aukioloaikoina.

Kirjaston langaton verkko on käytettävissä myös pienryhmätiloissa.

Muut tilat

Kirjastossa on myös varattavia tiloja eri käyttötarkoituksiin. Osa tiloista on maksullisia. Tilavarauksia voi tiedustella sähköpostitse kirjastontilat(a)kerava.fi -osoitteesta tai puhelimitse numerosta 040 318 2455 (ma-pe 12-15).

​DIGITOINTITILAKOKOUS- JA LUENTOTILAT
NÄYTTELY​TILAT

​TUTKIJANH​​UONEET


<< Takaisin tilojen varaaminen sivulle

Päivitetty 24.03.2020 klo 07:56