Tilojen varaaminen

Keravan kaupungilla on paljon erilaisia tiloja, joita voivat vuokrata käyttöönsä yksityishenkilöt, seurat, yhdistykset ja yritykset.

Suurin osa kaupungin omista tiloista ja niiden varaustilanteesta on nähtävissä Timmi-tilavarausohjelmasta. Pääset Timmiin ilman kirjautumista selaajan roolissa tästä.

Tiloihin myönnetään yksittäisiä sekä vakiovuoroja. Liikuntatilojen vakiovuoroja haetaan joka vuosi helmikuussa, jolloin jaetaan seuraavan syksyn ja kevään vakiovuorot. Tarkemmat ohjeet löydät Liikuntatilat-otsakkeen alta.

Yksittäisiä tilavarauksia myönnetään pitkin vuotta.

Tutustu tilojen käyttöehtoihin ja ano tilaa käyttöösi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilavaraukset@kerava.fi Kerro sähköpostissa:

  • varattava tila ja käyttötarkoitus (juhlat, kokous, jumppa)

  • varauksen ajankohta (päivämäärä ja kellonaika)

Tarvitsemme myös varaajasta seuraavat pakolliset tiedot laskutusta varten:

  • nimi (henkilö, seura, yritys)
  • Jos varaus on muulle kuin yksityishenkilölle, tarvitsemme myös yhteyshenkilön nimen.
  • yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • sotu / Y-tunnus / rekisteröidyn yhdistyksen tunnus
  • laskutusosoite (katu, postinumero ja kaupunki)

Koulujen ja päiväkotien tiloja varatessa täytä käyttölupahakemuslomake ja lähetä sekin samaan sähköpostiin tilavaraukset@kerava.fi.

Olemme koonneet tiloja eri kategorioiden alle. Täältä löytyy myös muita kuin Keravan kaupungin tiloja. Jos havaitset tiedoissa puutteita tai virheitä, kerro siitäkin meille tilavaraukset@kerava.fi.

Koulujen tilat
Kirjaston tilat
Liikuntatilat
Tapahtuma- ja juhlatilat

Kehitämme Timmin tilavarusta jatkuvasti ja tavoitteena onkin saada Timmin sähköinen asiointi auki vuoden 2020 alussa. Tämän jälkeen käyttäjä voi tunnistautua Timmiin ja hakea tilaa käyttönsä sähköisesti ilman erillistä sähköpostirumbaa.

Päivitetty 03.01.2020 klo 14:10