Tilojen varaaminen

Keravan kaupungilla on paljon erilaisia tiloja, joita voivat vuokrata käyttöönsä yksityishenkilöt, seurat, yhdistykset ja yritykset.

Koulujen tilat
Kirjaston tilat
Liikuntatilat
Tapahtuma- ja juhlatilat
Kokous- ja majoitustilat

Täältä löytyy myös muita kuin Keravan kaupungin tiloja. Jos havaitset tiedoissa puutteita tai virheitä, kerro siitä osoitteeseen tilavaraukset@kerava.fi.


Kaupungin tiloihin myönnetään sekä yksittäisiä että vakiovuoroja. Yksittäisiä tilavarauksia myönnetään pitkin vuotta. Liikuntatilojen vakiovuoroja haetaan joka vuosi helmikuussa, jolloin jaetaan seuraavan syksyn ja kevään vakiovuorot. Tarkemmat ohjeet löydät Liikuntatilat-otsikon alta.


Timmi-tilavarausohjelma

Suurin osa kaupungin omista tiloista ja niiden varaustilanteesta on nähtävissä Timmi-tilavarausohjelmasta. Tiloihin ja Timmiin pääset tutustumaan ilman kirjautumista selaajan roolissa sekä rekisteröityneenä käyttäjänä.


Tutustu tilojen käyttöehtoihin ja hae tilaa käyttöösi Timmissä. Ohjeita Timmin käyttöön:

Jotta voit tehdä tilojen varaushakemuksia, sinun täytyy rekisteröityä Timmin käyttäjäksi. Rekisteröinti tapahtuu suomi.fi-palvelun vahvan tunnistautumisen kautta (pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella). Rekisteröitymisen jälkeenkin kaikki tiloja koskevat varaushakemukset, varausten peruutukset yms. tehdään vahvan tunnistautumisen kautta. 


Päiväkotien tiloja varatessa täytä käyttölupahakemuslomake ja lähetä se sähköpostiin tilavaraukset@kerava.fi.


Jos tarvitset apua tilojen varaamisessa, voit asioida Sampolan palvelukeskuksen asiointipisteessä osoitteessa Kultasepänkatu 7.  Henkilökunta opastaa Timmi-tilavausjärjestelmän käytössä asiakaskoneella. Muista ottaa mukaan tarvittavat asiakirjat, joilla voit todistaa henkilöllisyytesi tai jos asioit yhdistyksen/seuran/yrityksen asioissa pöytäkirja tai vastaava asiakirja, josta näkyy lupa asiointiin kyseisen toimijan edustajana.


Maksaminen

Laskutamme varauksen jälkeen tilanvuokran voimassa olevan hinnaston perusteella. Laskut lähtevät matkaan noin kuukauden välein eli laskutamme päättyneen kuukauden tilavarausmaksut kuukauden loputtua.

Maksut toimitetaan paperisina osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut rekisteröityessäsi, muista siis päivittää tietosi meille. Jos haluat laskun e-laskuna, mene verkkopankkiisi ja tilaa e-lasku (Keravan kaupunki tai Y-tunnus 0127485-5). Timmin laskut kuuluvat kategoriaan Muut laskut.

Tilavarauksen peruminen

Timmin kautta varatun tilan voi perua maksutta 2 viikkoa (14 vuorokautta) ennen varausajankohtaa. Poikkeuksena Kesärinteen leirikeskus, missä maksuton peruminen on minimissään 3 viikkoa ennen varausajankohtaa. Voit peruuttaa tilavarausken Timmin kautta. Mikäli kysyttävää tai ongelmia ole yhteydessä tilavaraukset@kerava.fi tai avainpalvelut@kerava.fi (Kesärinne, Lapilankartano)


Päivitetty 19.08.2022 klo 08:29