Suun terveydenhuoltoKenelle?
Kaikille Keravan suun terveydenhuollon asiakkaille.

​Mikä?

Suun terveydenhuollon Maisa-asiakasportaalissa voit tarkistaa, siirtää ja perua hammashoitoaikasi. Hammashoitoaika täytyy perua viimeistään vuorokautta aikaisemmin, mikäli et pääse sovitulle hammashoitokäynnille.  

​Miten?

Voit rekisteröityä palveluun sen omilta sivuilta ja tilaamalla itsellesi salasanan. Oikomishoidon aikoja ei voi kuitenkaan perua eikä siirtää internetin kautta, koska ajanvarausajat ovat sidoksissa toisiinsa.

Voit hoitaa kiireettömiä asioitasi myös tekstiviestillä. Kirjoita nimi, henkilötunnus ja asia. Lähetä viesti numeroon 0401513015


3- ja 5-vuotiaan lapsen suun terveystarkastuksen sähköinen ajanvaraus

3- ja 5-vuotiaiden lasten huoltajat voivat varata internetissä ajan lapselle määräaikaiseen suun terveystarkastukseen Maisa -asiakasportaalissa osoitteessa Maisa-asiakasportaali - www.maisa.fi. Samassa palvelussa voi tiedustella, siirtää tai perua jo varattua aikaa.

Tarkastusajan voi varata, kun lapsi on saanut suun terveydenhuollosta kirjeen, jossa pyydetään varaamaan aika määräaikaiseen suun terveystarkastukseen. Kirje postitetaan kotiin noin  kuukausi ennen lapsen 3- tai 5-vuotissyntymäpäivää. Ajanvarausmahdollisuus on avoinna internetissä kuukauden lapsen syntymäpäiväkuukaudesta.

Palveluun kirjaudutaan lapsen henkilötunnuksella ja henkilökohtaisella salasanalla.

Päivitetty 29.11.2021 klo 13:05