Palvelut verkossa

​​​​Tälle sivustolle on listattu Keravan kaupungin sähköiset asiointipalvelut.


Varhaiskasvatus –  HAKUHELMI

​Varhaiskasvatukseen liittyen voit asioida sähköisesti HAKUHELMI-portaalin kautta. Portaalissa voit täyttää päivähoitohakemuksen, hakemuksen avoimeen toimintaan, ilmoittautua esiopetukseen ja laskea arvion päivähoitomaksusta.

Siirry Hakuhelmeen

Maisa, Klinik ja Omakanta

​Maisan avulla voit hoitaa ehkäisy- ja lastenneuvolaan sekä hoitajan vastaanottoon liittyviä ajanvarauksiasi sekä tarkastaa myös muut terveydenhuollon ajanvarauksesi. Omakanta palvelun kautta voit uusia sähköisiä reseptejäsi ja katsoa potilastietojasi. Klinikin kautta voit esimerkiksi varata ajan lääkärille ja moniin muihin terveyskeskuspalveluihin.

Siirry Maisan sivuille

​Siirry Klinikin sivuille

​Omakanta-palvelun tuottaa Kelan Kansallinen Terveysarkisto. Omakannassa näet omat reseptisi sekä potilastiedon arkistoon tallennetut terveystietosi. Potilastiedot tallentuvat terveyskeskus käynneiltä marraskuusta 2014 alkaen.

Siirry Omakantaan

Suun terveydenhuolto

​Suun terveydenhuollon Maisa-asiakasportaalissa voit tarkistaa, siirtää ja perua hammashoitoaikaasi.


Ilmoittaudu aikuislukioon

​Keravan lukion ja aikuislukion käytössä on myös aikuislukion sähköinen ilmoittautuminen. Voit ilmoittautua kursseille ja aikuislukion tutkinto-opiskelijaksi oheisen linkin kautta.

Siirry lukion sähköiseen ilmoittautumiseen

Keravan opisto

​Voit selata palvelussa kirjautumatta haluamiasi kursseja ja rajata niitä kategorioiden mukaan. Ilmoittautuaksesi tarvitset vain henkilötunnuksesi ja muut perustiedot.

Siirry Keravan Opiston sivuille

Wilma

​Wilma:ssa voit valita kursseja, seurata suorituksiasi, lukea tiedotteita ja viestiä opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.

Siirry Wilmaan

Verkkokirjasto

Verkkokirjastossa voit selata Kirkes-kirjastojen aineistoa, varata niitä ja uusia omia lainojasi. Aineistoon kuuluu kirjat, elokuvat, äänilevyt ja muut aineistot.

Siirry Verkkokirjastoon

Liikuntapaikkojen varauskalenteri

​WebTimmi-tilanvarausjärjestelmässä voit selailla liikuntapaikkojen: jalkapallonurmen, jäähallin, kunto- ja voimailusalien, pallokenttien, uimahallin ja yleisurheilukentän sekä mahdollisten oheistilojen, kuten kokoushuoneen, käyttövuorotilannetta.

Siirry WebTimmiin

Rakentamisen ja yleisten alueiden luvan haku -Lupapiste

​Lupapiste.fi on sähköinen asiointipalvelu jossa haet kätevästi luvat rakentamiseen ja yleisten alueiden käyttöön. Voit asioida Lupapisteessä silloin kuin sinulle sopii - koko hankkeen ajan. Voit täydentää hankkeen työtilassa tietoja itsenäisesti tai yhdessä muiden hankkeen osapuolten kesken. Voit käydä vuoropuhelua viranomaisen kanssa palvelun kautta ja lupahakemuksen jättämisen jälkeen saat hanketta koskevat päätökset suoraan Lupapisteeseen. Voit tarvittaessa jatkaa rakentamisen aikaista asiointia Lupapisteessä aina hankkeen valmistumiseen asti. Lupapisteen avulla pidät itsesi sekä muut osapuolet tietoisena hankkeen etenemisestä.​

Siirry Lupapisteeseen​


Tietoa hankkeista - Karttapalvelu

Karttapalvelu on palvelu jossa voit tarkastella interaktiivisella kartalla Keravan kaupungin nykyisiä hankkeita. Palvelusta selviää hankkeiden maantieteelliset laajuudet, aikataulut, suunnitelmat, yhteyshenkilöt ja muut yksityiskohdat. Hankkeisiin liittyviin tutkimuksiin, päätöksiin ja suunnitelmiin pääsee myös tutustumaan palvelun kautta.

Siirry Karttapalveluun


​​​


Päivitetty 11.02.2022 klo 12:43