Vesihuolto

Vesimittarin lukeman ilmoittaminen >>

Vesimittarin lukeman ilmoittaminen Vesihuoltoon on kiinteistön omistajan vastuulla. Lukeman ilmoittaminen päivittää joka kerta veden vuosikulutusarviota, johon vesilaskutus perustuu. Näin ollen myös vesilaskutus pysyy ajantasalla. Palvelun kautta voit seurata myös veden käyttöä.  


Mittarinluennan tilauslomake

Vesihuolto käy lukemassa kiinteistön vesimittarin asiakkaan pyynnöstä. Luentapalvelu on maksullista, hinta palveluhinnaston mukaan.

 

Omistajanvaihtolomake

Kiinteistön omistajan vaihtuessa vanhan omistajan vesisopimus päättyy ja uusi sopimus solmitaan uuden omistajan/omistajien kanssa. Vesimittarin lukema on tärkeä kirjata ylös omistajan vaihtuessa, koska tähän lukemaan asti laskutetaan vanhaa omistajaa ja samasta lukemasta alkaa uuden omistajan laskutus. Lomakkeen liitteeksi tulee lisätä kopio kauppakirjasta.

 

Kiinteistön liittäminen Keravan vesihuoltoverkostoon

Kun kiinteistö halutaan liittää vesi-, jäte tai hulevesiverkostoon tarvitaan sitä varten liitoskohtalausunto, jossa osoitetaan liitoskohdat verkostoon. Lisäksi liittyminen edellyttää vesisopimuksen allekirjoitusta. Täyttämällä hakemuksen toimitamme liitoskohtalausunnon Lupapiste.fi-palveluun (rakennusluvan alaiset kohteet) tai sähköpostitse (pienet muutokset, ulkopuolisten johtojen saneeraus ym.) ja vesisopimuksen postitse allekirjoitettavaksi.

 

Täyttämällä työtilauslomakkeen voit tilata vesi-, jäte- tai hulevesiliitoksen tai tonttivesijohdon korjauksen. Myös vesimittarin tilaaminen onnistuu tällä lomakkeella. 

 

Jos rakentamiseen liittyvää toimenpidettä ei haeta Lupapiste.fi-palvelun kautta (pienet muutokset, ulkopuolisten johtojen saneeraus ym.) haetaan kvv-työnjohtajaa yllä olevalla lomakkeella.


Päivitetty 29.11.2018 klo 14:30