Uutiset

Tue keravalaisia yrityksiä ja osallistu Ekana Kerava -kampanjaan

13.10.2020 klo 14:30

CRAZY DAY ja EKANA KERAVA yhdistävät voimansa Ekana Kerava -tempauksessa 12.-14.11.2020!

Keravalaisina olemme ylpeitä kaikesta palvelutarjonnasta mitä meiltä löytyy, mutta kuinka hyvin kuntalaiset tuntevat keravalaista palvelutarjontaa?Ostamalla palveluja ja tuotteita paikallisilta yrittäjiltä, vahvistetaan alueen elinvoimaisuutta, säilytetään palveluita ja tuetaan työllisyyttä. Ei siis ole ollenkaan sama, mistä tuotteemme tai palvelumme hankimme.

Lähdetään yhdessä tutkimusretkelle katsastamaan mitä kaikkea tuotteita ja palveluita Keravalta löytyy. Tähän meillä on mainio tilaisuus 12.-14.11.2020 välisenä aikana Ekana Kerava -tapahtumassa. Käydään tutustumassa yritysten toimintaan ja poimitaan parhaat tarjoukset päältä. Näinä poikkeuksellisina aikoina meidän kaikkien päivittäiset teot ja ostokäyttäytyminen merkitsevät paljon alueemme positiiviselle kehitykselle.

Nostetaan Ekana Kerava kaikkien huulille!

Lisätietoja Crazy Dayn sivuilta, jonne päivittyvät ilmoittautuneet yritykset ja tarjoukset.

Yritysten ilmoittautuminen tapahtumaan seuraavan linkin kautta: webropol.com/s/ekana-kerava. Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten antamia koronaohjeistuksia.

#EKANAKERAVA -kampanja jatkuu vuoden 2020 loppuun asti. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Keravan kaupungin ja keravalaisten yritysten kanssa.


EKANA KERAVA -kampanja 22.5. - 31.12.2020

Korona saapui yllättäen niin Keravalle kuin koko maailmaan ja vei monilta pieniltä paikallisilta yrityksiltä asiakkaat ja toimeentulon. Suuret ja globaalit yritykset kyllä pärjäävät, mutta miten käy keravalaisten yritysten? Ravintolat, kahvilat, palvelevat pienet putiikit, juuri ne, joista elävä ja vilkas kaupunki rakentuu, ovat vaikeuksissa.

Epävarmuudessakin on kuitenkin katsottava eteenpäin, kohti parempaa tulevaisuutta. Se rakennetaan yhdessä.

Viiden yrittäjän muodostama Kerava Design on pistänyt tuulemaan ja haastaa yhdessä Keravan kaupungin kanssa kaikki keravalaiset, niin yksityishenkilöt kuin yritykset, mukaan tekemään käytännön tekoja keravalaisten yritysten puolesta.

Onko Kerava jatkossakin hyvän elämän kaupunki? Sinä ja minä päätämme sen. Meidän valintamme ratkaisee, miten Kerava kehittyy ja miten elävä kaupunki meillä on.

Anna ideoiden lentää ja rahan kiertää Keravalla! Jos yksikin yritys pelastuu, tavoite on saavutettu. Selviämme koronasta vain yhdessä. Lopulta pienet asiat voivat nousta suuriksi ja tuottaa paljon hyvää.

– Keravalaiset yritykset ovat meille tärkeitä ja nyt jos koskaan on aika tukea paikallisia yrittäjiä. Käyttämällä keravalaisten yritysten palveluita varmistamme, että palvelut pysyvät täällä jatkossakin, toteaa Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Paljonko voisit itse sijoittaa oman kotikaupunkisi hyvinvointiin?

Meitä keravalaisia on 37 000 ja yrityksiä Keravalla on noin 2700. Jos jokainen keravalainen ostaa 25 eurolla keravalaisilta yrityksiltä, kaupunkiin jäävä summa on lähes miljoona euroa.

Nyt on aika toimia. Tässä ohjeet:

Keravalainen asukas

Keravalainen yrittäjä ja yritys

  • Kehitä oma #ekanakerava-tuote tai -palvelu, jaa siitä infoa omalla Facebook- tai Instagram-sivullasi ja lisää kuvatekstiin #ekanakerava.
  • Kerro omalla somekanavallasi, Facebookissa tai Instagramissa yrittäjätarinasi koronakeväästäsi. Miten se on sinuun vaikuttanut tai onko vaikuttanut mitenkään? Lisää tekstiin #ekanakerava.
  • Haasta naapuriyrityksesi mukaan #ekanakerava -kampanjaan tai yhteistyöhön kanssasi. Jaa valmis Facebook-julkaisu, jonka löydät täältä: https://www.facebook.com/pg/keravadesign/notes/?ref=page_internal
  • Lataa #ekanakerava Facebook-kansikuva ja vaihda se omalle Facebook-sivullesi

Kiitos, että olet mukana. Koronakampanjan hashtag = #ekanakerava. Löydät mukana olevat yritykset #ekanakerava -hakusanalla somesta.

Lisätietoa:
Kerava design: Anu Ek, +358 50 599 7552, anu.ek@anuek.fi, Päivi Virtanen, +358 40 575 0625, paivi@villavirtanen.fi; Päivi Weck,+358 40 732 9950, aliina@aliina.com, Juha Meriläinen, +358 40 587 4939, juha@studiojihuu.fi, Pia Närhi, +358 40 536 7476, pia.narhi@sisustusnarhi.com

Somessa:

https://www.facebook.com/Keravankaupunki/

https://www.instagram.com/cityofkerava/

https://www.facebook.com/keravadesign/

Päivitetty 03.11.2020 klo 14:32