Tapahtumat

Elämyksiä etänä: Eero Hämeenniemen meditatiiviset improvisaatiokonsertit

15.04.2020 - 15.04.2020 klo 18:00
Kerava
YouTube

Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden tapahtumat ovat siirtyneet verkkoon. Tarjoamme nyt kulttuurin ystäville elämyksiä etänä!

Kolmesta konsertista koostuva säveltäjä, pianisti Eero Hämeenniemen meditatiivisten improvisaatiokonserttien sarja lähetetään suorana lähetyksenä taide- ja museokeskus Sinkasta kolmena peräkkäisenä keskiviikkoiltana klo 18. Päivät ovat 15.4., 22.4. ja 29.4.

Konserteissa Eero Hämeenniemi improvisoi barokkimusiikin, intilaisen musiikin, jazzin ja hengellisen musiikiin teemojen pohjalta. Konserteissa saattaa olla myös artistin omia teemoja, sekä täysin vapaata improvisaatiota.

Impromeditaatio-konsertit perustuvat ajatukseen musiikista hiljentymisen, meditaation ja keskittymisen välineenä. Konsertissa sekä soittaja että kuulija hiljentyvät yhdessä musiikin äärelle ja lähtevät matkalle ajatustensa ja mielikuvituksensa maailmaan. Tapahtumaan erityisen intensiteetin tuo improvisaation ainutkertaisuus: Musiikki syntyy tässä ja nyt, tällaisena vain yhden kerran.

Etäkonserttia voi seurata oman kodin rauhasta käsin kukin omalla tavallaan. Kuulija voi joko katsella videolähetystä tai kuunnella silmät kiinni, mieluiten makuuasennossa, kuulokkeet korvilla. Konsertin aikana kuulija ehtii toki kokeilla myös erilaisia kuuntelutapoja.

Suoraa lähetystä taide- ja museokeskus Sinkasta voi seurata Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut -YouTube-kanavalta. Tallenteen voi katsoa YouTubesta myös jälkikäteen. Eero Hämeenniemen meditatiiviset improvisaatiokonsertit järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut yhteistyössä taide- ja museokeskus Sinkan kanssa.

Keravan kirjasto ja kulttuuripalveluiden YouTube -kanava: https://www.youtube.com/channel/UCzNVxhvGDghaCctDZjlGHZA?view_as=subscriber

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kulttuuripalvelut, Keravan museopalvelut
www.kerava.fi/kulttuuri
kulttuurikerava.fi
Yhteydenotot: Salla Laiho
Päivitetty 08.04.2020 klo 13:07