Superviikonloppu

ROOTS pe-su 14-16.6.2019

ROOTS on Keski-Uudenmaan suurin LAN ja e-urheilutapahtuma. Tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran Keravalla 14-16.6.2019, Keravan lukion ja aikuislukion tiloissa (os. Keskikatu 5). Tapahtumassa järjestetään kolme peliturnausta (LOL, CS ja Fortnite) sekä runsaasti muuta oheisohjelmaa niin pelaajille kuin päiväkävijöille. Lounge –tilassa on mm. Retropeli –olohuone, Battle Flip, NHL ja FIFA –turnaukset pleikkarilla. Yhdessä yhteydessä yhdistys tuo tapahtumaan striimauskulmauksen, jossa tunnetut striimaajat kertovat tuleville ja vähän kokeneemmaallekin striimaajille vinkkejä. Jimm's toimittaa tapahtumaan 10 Stage -konetta turnausfinaaleihin sekä Fortnite -turnaukseen ja 5 striimaus konetta, joista kolme on tarkoitettu harjoituskäyttöön.

Tulkaa kaikki rohkeasti kokeilemaan ja tutustumaan e-urheiluun sekä striimaamiseen.

Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta www.rootsgaming.fi

 

TE!Fest la 15.6.

Kansanmusiikkifestivaali TE!Fest tuo uuden kansanmusiikin huippunimet Keravalle jo kolmatta kertaa. Kotimaisista ja kansainvälisistä huippuesiintyjistä koostuvan ohjelmiston on koonnut keravalainen kansanmusiikkiguru, viulisti Esko Järvelä. Tervetuloa nauttimaan kansanmusiikista ja kesästä!

TE!Fest 2019 ohjelma

 

Keravan päivä su 16.6.

​Kerava juhlii tänä vuonna 95 –vuotissyntymäpäiväänsä.
Keravan päivänä on aihetta juhlaan. Tänä vuonna Keravan päivää vietetään sunnuntaina 16.6. Ohjelmassa mm. musiikkia, taikaa, näyttelyitä, tanssia yms.

Tervetuloa juhlistamaan Keravan päivää eri puolille kaupunkia!

 

Päivitetty 03.06.2019 klo 15:21