Asukaskyselyt

​Keravan kaupunki järjestää säännöllisesti asukaskyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kyselyt voivat liittyä esimerkiksi asuinalueiden, viheralueiden ja puistojen sekä kaupungin palveluiden suunnitteluun. Lisätietoja avoinna olevista asukaskyselyistä löydät tältä sivulta.


Strategiakysely 2021

​Keravan kaupunkistrategian valmistelu on käynnistetty uuden valtuustokauden aluksi. Kaupunkistrategian avulla asetetaan tavoite ja suunta kaupungin toiminnalle niin taloudenhoidon kuin toiminnallisen kehittämisen kautta. Asukkaille, luottamushenkilöille sekä kaupungin työntekijöille tarkoitetun kyselyn avulla kerätään mielipiteitä strategiatyön tueksi. 


Kyselyyn voi vastata 28.6.-6.8.2021 välisen ajan ja siihen vastataan anonyymisti. 


Vastaa strategiakyselyyn.


Killanpuiston kehittäminen

Kaupunki kerää Killan koulun ympäristössä Kankurinpolulla sijaitsevan Killanpuiston peruskorjauksen suunnittelua varten asukkaiden ideoita ja kommentteja. Osana peruskorjausta uusitaan ennen kaikkea leikkipuiston leikkivälineitä mutta lisäksi huomioidaan myös puisto kokonaisuutena, esimerkiksi puistokalusteiden osalta.


Kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 22.8.2021 asti. Kyselyssä on mahdollisuus jättää ehdotuksia ja kertoa ideoita myös merkitsemällä niitä kartalle. Lue lisää kyselyn uutisesta.


Vastaa Killanpuiston kyselyyn.

Päivitetty 30.07.2021 klo 16:23