Asuntopoliittinen ohjelma

Asuntopolitiikka on kaupungin asunto-olojen moninäkökulmaista kehittämistä, joka ulottuu maapolitiikan, kaa-voittamisen ja asuntojen rakentamisen lisäksi sosiaalisiin ja yhteiskunnallisiin asumiseen liittyviin kysymyksiin.

Keravan kaupunginvaltuusto hyväksyi 21.3.2022 Keravan uudistetun asuntopoliittisen ohjelman

Uudistettu asuntopoliittinen ohjelma kuvaa, miten valtuustokaudelle 2021-2025 asetettuihin Keravan asuntopoliittisiin tavoitteisiin vastataan eri toimenpitein. Ohjelman laatimisen taustalla on edelleen tarve nähdä kokonaisvaltaisesti, kuinka Keravaa kehitetään tulevaisuudessa.

Uudistettu asuntopoliittinen ohjelma täydentää Keravan päivitettyä kaupunkistrategiaa, jonka kaupunginvaltuusto hyväksyi helmikuussa 2022.

Asuntopoliittinen ohjelma on uudistettu siten, että se vastaa myös MAL-sopimuksen 2020-2031, Hyvä ikääntyä Keravalla -ohjelman sekä kestävän energiankäytön ja ilmaston toimintasuunnitelman (SECAP) tavoitteita.

Asuntopolitiikalla ja asuntorakentamisella ohjataan Keravan kaupungin kestävää kasvua. Kestävä ja laadukas kaupunkiympäristö on keskeinen kaupungin kehityskohde, sillä se jos mikä tuottaa hyvinvointia keravalaisille!  Ota yhteyttä

Emmi Kolis 
Yleissuunnittelupäällikkö
0403184348
emmi.kolis@kerava.fi

Päivitetty 05.09.2022 klo 11:09